Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Comunicat del PSUC Viu sobre el Pacte Nacional d’Habitatge
25 set 2007
El PSUC Viu vol expressar la seva preocupació davant les darreres informacions aparegudes sobre la negociació del Pacte Nacional de l’Habitatge...
El PSUC Viu vol expressar la seva preocupació davant les darreres informacions aparegudes sobre la negociació del Pacte Nacional de l’Habitatge, especialment arrel dels acords entre els promotors i el Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Creiem que el Pacte Nacional de l’Habitatge és una eina interessant, amb uns objectius i un finançament ambiciosos, que pot servir perquè Catalunya tingui, després de molt temps, una política d’habitatge seriosa i rigorosa. Però alguns elements concrets del Pacte son molt importants i no estem d’acord amb les rebaixes pactades amb els promotors, que estan provocant a més una reacció negativa en altres entitats que també han de signar el pacte.

Des del PSUC Viu fem una crida al Departament de Medi Ambient i Habitatge a fer tots els esforços necessaris per aconseguir la signatura de tots els agents implicats, amb la necessària presència de la FAVB i dels sindicats. Creiem que s’han de tornar a discutir els temes tractats amb els promotors, perquè el pacte ha d’incloure a tothom. I considerem que no es pot cedir davant de CiU en el tema del lloguer forçós d’habitatges buits. El consens és un eina important en una matèria tan delicada, però aquest consens mai no pot passar per sobre del dret efectiu a l’habitatge.
Mira també:
http://www.psuc.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat del PSUC Viu sobre el Pacte Nacional d’Habitatge
26 set 2007
PSUC, preocupació expresada, torneu a la cova.
Re: Comunicat del PSUC Viu sobre el Pacte Nacional d’Habitatge
26 set 2007
Companys, com a mínim curreu una mica fent els comunicats (ja que a altres llocs no ho feu...)
Sindicat Terrassa