Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
El PAS - Participació Activa i Social de Cerdanyola
24 set 2007
VOTA PAS!!

ESCATEM LES PARAULES I L'ACCIÓ: PARTICIPEM PER CANVIAR LES COSES



QUÈ VOLEM ?



* Portar la democràcia participativa dins l'Ajuntament.
* Fer democràcia participativa, impulsar a Cerdanyola els pressupostos participatius.
* Que l'Ajuntament sigui el primer defensor de la sanitat pública de qualitat.
* Llars d'infants públiques i suficients.
* L'Ajuntament ha de defensar els drets i llibertats dels veïns i veïnes immigrants .
* Aconseguir un altre model de ciutat. Aturem el Centre direccional, els túnels, i les vies ràpides!.
* Aturar l'especulació: L'Ajuntament ha de crear habitatges de lloguer i compra realment assequibles.
* Apropar les noves tecnologies, des de la gestió municipal, a tots els veïns i veïnes.
* Alternatives pel jovent, que no ens manipulin ni privatitzin el futur.
Les notícies - Moviments Socials
El PAS - Participació Activa i Social de Cerdanyola - volem , amb aquest comunicat posar-nos en contacte amb la gent de Cerdanyola, en especial amb totes aquelles persones que ens han votat per donar les gràcies, com ho vam fer en roda de premsa la mateixa nit de la jornada electoral del passat 27 de maig.

Dir-vos que seguim, i seguirem, treballant amb totes aquelles persones i associacions que tinguin propostes i projectes per a la nostra localitat. Ens cal un poble cohesionat, plural i combatiu a l’hora d’afrontar els diferents temes que ens afecten, en el dia a dia. Aquí ens trobarà qui vulgui trobar-nos.

En aquestes eleccions municipals ens hem mobilitzat per portar la nostra veu dins l’ajuntament. No ho hem aconseguit, i estem en condicions d’analitzar quines han estat les causes, fent la reflexió corresponent i millorant en allò que hagim pogut errar, però el PAS no serà silenciat.

L’ajuntament no és la nostra meta política, sinó canviar l’actual estat de les coses pel que fa a la classe política actual, que ha convertit el moment actual en una “partitocràcia� lluny de les propostes ciutadanes, creant el que nosaltres en diem les multinacionals de la política i evitant que la ciutadania se senti implicada en els assunptes que l’interessen.

Prou de “combats� Zapatero-Rajoi. On queda la política municipal, els problemes de cada poble, ciutat o municipi?

A Cerdanyola hi ha hagut la bipolarització Morral- Càrdenes. Però que no se’ns passi per alt: en temes com la destrucció de la Plana del Castell i la Via Verda, la nefasta política de residus on Cerdanyola s’ha convertit en el gran abocador del Vallès Occidental, en la política de regalar els serveis públics de titularitat pública a mans privades per a que ho gestionin amb concessions per anys, ...etc. En això i una pila de coses més hi estan d’acord, com ho estan els altres dos partits que han obtingut representació al consisitori.

Tot i així prop de 1000 persones amb les idees clares i descontentes amb les polítiques actuals hem votat al PAS.

Gràcies a aquests vots, sumats als de les candidatures alternatives del Vallès tindrem un portaveu al consell comarcal, superant l’àmbit local. Han valgut la pena doncs aquests prop de 1000 vots. I s’han deixat sentir arreu del país altres candidatures alternatives i d’esquerres que no paren de recollir suports en els diferents municipis.

No treballem per avui o per demà, treballem per sempre. Som un moviment popular, hem nascut alegres i combatius. I no ho deixarem de ser. Les dificultats que hi puguem trobar les vencerem si seguim aplegant-nos per defensar un futur millor per a la Cerdanyola d’ara i per a les generacions futures. Cerdanyola necessita un gran PAS ara més que mai. I la xarxa dels moviments socials a Cerdanyola va a més.

Gràcies de nou. Sabem valorar el suport obtingut. Un suport a l’única alternativa real, a Cerdanyola, als partits polítics tradicionals.
-------------------------------------------

El local del PAS es troba al carrer Torrent, número 52 baixos. En el nostre local podeu trobar exposicions, premsa alternativa escrita, internet i un punt de venda de roba de diferents moviments socials. A més, allà realitzem la majoria de les reunions ordinàries i les assemblees.
Com que els integrants del PAS som treballadores i treballadors, normalmnt només podem obri el local per les tardes, aquestes són les hores que obrim periòdicament:

* Els dilluns, de 7 a 9 del vespre, es reuneix la comissió municipal. Aquesta comissió tracta els temes que es porten al ple, i asumptes que tenen a veure directament amb l'Ajuntament.
* Els dimecres, de 7 a 9 dels vespre, la comissió de campanya planifica les accions i les tasques que cal realitzar per tal d'arribar a la campanya electoral del maig amb els deures fets.
* Els dijous, de 5 a 9 del vespre, la comissió del local obre les portes a la ciutadania, per tal que es pugin visitar les exposicions itinerants que hi tenim, poder navegar per internet, i tenir un espai on poder xerrar distesament fora d'una reunió formal.

Així que si voleu coneixer de primera mà el nostre projecte, visitar l'exposició que hi ha en aquests moments al local, o simplement fer-nos una visita, no dubeu en acostar-vos-hi. Ens veiem allà!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa