Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Imagina un món sense religió
23 set 2007
Imagina un món sense religió
imagineflyerrx3.jpg
.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Imagina un món sense religió
23 set 2007
SPAM, com la copa d'un pi.
Re: Imagina un món sense religió
23 set 2007
Tota aquesta columna, de dalt a baix, està plena de "spam" de les més diverses causes. A veure si només serem els ateus eels qui hem de callar.
Re: Imagina un món sense religió
23 set 2007
he vist alguns dels seus videos en google video,el mal de la religio no es la practica, que pot se an si bona sino el neuretisme que la envolta
Re: Imagina un món sense religió
23 set 2007
el mal de la religió es qui s'erigeix en representants ultims de la vritat i l'utilitza per gobernar i dominar la gent.
el mal de la religió es quan es barreja amb política i es vol imposar a tota una societat ke evidentment no es tota creient.

Per altre banda, en el terreny personal que cadascu pensi en el que vulgui no crec que la religió es pugui ni s'hagi d'eliminar
Re: Imagina un món sense religió
23 set 2007
Atribuir el mal a les religions es tenir una perspectiva histotica tan curta com un sectari. Negar a Deu, la transcendencia, té com a resulta el totalitarisme i milions de persones assassinades. Negar a Deu, si Deu es amor, es negar el sentit de l´existencia. Negar a Deu es l´acte suprem de l´imperialisme de les transnacionalme: materialisme.
Negar a Deu es posar a l´home en el centre de la història, i l´home per ell mateix, és fam, esclavitud infantil...és l´actual segle XXI, on la forma mes comu de morir es la fam.
Avui gobernen les transnacionals, no la religio, goberna el petroli i la industria de l´armament. Si anem errats en l´objectiu, en la descripcio de l´enemic, cometrem errors històrics, i les victimes siran com sempre, els mes dèbils.
No tenim dreta a acusar a a les religions del mal d´aquest mon.
I menys a la catòlica que esta donant la vida amb 300.000 organitzacions que assisteixen als empobrits de la terra, als nens que neixen i moren al carrer, als sidosos....i en molts casos, posen la seva a vida al servei de la veritat i la denuncia, com Iqbal Masih.
El sectarisme religios és una de les principals estrategies de l´imperialisme transnacional. Bilderberg, la Trilateral, els presidents USA i molts dictadorets tenen una visió comuna de la realitat. LLur cosmovisió està fonamentada en associacions secretes i que precisament, ves tu per on, son antireligioses.
No t´uneixis a ´enemic.
Re: Imagina un món sense religió
23 set 2007
tassio: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD vols un gelocatil?
Re: Imagina un món sense religió
23 set 2007
En el nom de Deu s'han assassinat milions de persones i esclavitzat tots els pobladors dels 5 continents.

Es pot ser ateu i no ser totalitarista, per cert.

La funció de les religions ha estat la mateixa a tot el planeta: donar explicacions a fenòmens naturals no comprensibles aleshores i establir una forma de vida, amb dogmes, considerada addient al moment històric, que garantís l'estabilitat del poder polític, fos quin fos.

Per sort la ciència va guanyant terreny i Deu és cada dia més petit.
Re: Imagina un món sense religió
23 set 2007
Jo soc ateu i no aprobo que es promocionin productes a Indymedia!

A cagar aquells que teniu una vena als ulls i no sabeu distingir entre propaganda comercial, d'un llibre amb drets d'autor i activitats desinteressades...

Sovint m'he queixat de l'ús que fan d'indymedia algunes empreses comercials com certes distribuidores i cooperatives que l'únic que els diferència d'una empresa és la temàtica dels seus productes...
El secretari general de l'ASEAN demana contenció davant de les creixents protestes de Birmània
23 set 2007
MANILA, 23 de setembre (EUROPA PRESS)

El secretari general de l'Associació de Nacions del Sud-est Asiàtic (ASEAN), Ong Keng Yong, ha demanat avui contenció i calma per impedir qualssevol "accions fortes" contra els manifestants antigovernamentals a Birmània i aconseguir així que no hi hagi més violència.

Uns 20.000 monjos budistes i ciutadans han anat avui per Yangon per protestar contra la junta militar que regeix el país. Els manifestants tornen a cantar el nom de l'activista prodemòcrata i premi Nobel de la pau Aung San Suu Kyi, símbol de la lluita cívica contra la dictadura.

"Espero que les autoritats competents birmanes no adoptaran cap acció forta per no convertir les protestes en una gran confrontació", ha declarat el diplomàtic a AP per telèfon des de Polònia.

http://www.vilaweb.cat/www/ep/noticia?noticia=2563724
Re: Imagina un món sense religió
24 set 2007
Molt ben dit, tiu. Llegir llibres és propi de consumistes i fer-li el joc al capital.
Re: Imagina un món sense religió
24 set 2007
I un món sense banderes, sense fronteres, sense estats, sense gent dedicada a explotar els altres per obenir uns beneficis econòmics que mai no tindran prou temps de gastar en la seva vida?

I un món sense armes i sense exèrcits ni policies ni el seu complement- els lladres-?

De tota manera, si pogués escollir-hi, m'estimaria més un món sense esglésies que sense aquest difús sentit de transcendència pel qual molts, algún cop o altre a la vida, ens hem demanat.
Continúan marchas en Myanmar; salen más de 100 mil a las calles
24 set 2007
imatge1.jpg
Yangon. Integrantes del clero budista realizan marchas en contra del régimen militar de Myanmar.

El Dalai Lama, líder espiritual tibetano y autoridad moral del budismo, expresó su "pleno apoyo" a los monjes que protestan contra la junta militar birmana, a la que pidió evitar el uso de la fuerza.

Rangún. Más de 100 mil birmanos inundaron el lunes las calles de Rangún sumándose a la protesta más importante en las últimas dos décadas iniciada hace una semana por los monjes budistas contra la junta militar en el poder, que amenazó con "tomar medidas".


En tanto, el Dalai Lama, líder espiritual tibetano y autoridad moral del budismo, expresó su "pleno apoyo" a los monjes que protestan contra la junta militar birmana, a la que pidió evitar el uso de la fuerza, en un mensaje difundido el lunes en París.


En la primera reacción oficial en una semana de protestas lideradas por los monjes, un medio de comunicación estatal informó que el ministro de Religión, el general Thura Myint Maung, se reunió con altos responsables religiosos para señalarles la advertencia: "si los monjes incumplen las reglas y normas que estipulan las enseñanzas budistas, tomaremos medidas conforme a las leyes vigentes", afirmó la televisión estatal citando al ministro.

Fuera de la capital, diversas manifestaciones tuvieron lugar principalmente en el centro (Mandalay y Pakokku) y el oeste (Sittwe) del país. Se trata de la mayor protesta popular contra los generales desde las manifestaciones en favor de la democracia de 1988, fuertemente reprimidas.

Estados Unidos y Francia afirmaron este lunes que están siguiendo de cerca la situación en Birmania. París declaró que la junta militar es "responsable" de la seguridad de los manifestantes, mientras que la Casa Blanca instó al régimen birmano a la "moderación" y a fomentar el "diálogo". Por su parte, Alemania expresó su "simpatía por las personas que se están manifestando de forma pacífica".

Las dos manifestaciones que tuvieron lugar este lunes en Rangún, una en el centro y otra en el norte de la capital, reunieron a decenas de miles de personas y duraron cerca de cinco horas, en algunos momentos bajo la lluvia.

Según estimaciones citadas por algunos testigos, unas 100 mil personas participaron en la marcha del norte de Rangún, mientras que cerca de 30 mil, la mitad de ellas monjes, se manifestaron en el centro de la capital, junto a miles de curiosos que visiblemente apoyaban las protestas.

Al final de la tarde, un grupo de cerca de 800 manifestantes se detuvo a rezar delante de la barrera de 100 policías antidisturbios que bloqueaba el acceso a la casa de la opositora y premio Nobel de la Paz Aung San Suu Kyi, en arresto domiciliario desde hace más de cuatro años.

Los manifestantes no intentaron traspasar la barrera, según afirmaron varios testigos.
Desde el principio de las protestas, los monjes han recibido el apoyo de conocidos artistas birmanos y han sido acompañados en las manifestaciones por una multitud de civiles.

"Éste es un movimiento pacífico", rezaban las pancartas de algunos de los manifestantes en el barrio de Hledan, al norte de Rangún. El cortejo que desfiló por el centro de la ciudad pasó delante de la sede de la Liga Nacional para la Democracia (NLD), el partido de Suu Kyi, que ganó las elecciones de 1990 pero al que los militares nunca dejaron gobernar.
Sindicato Sindicat