Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
29 Setembre Manifestació: La repressió mai ens tallarà les ales.
21 set 2007
...tornem a sortir al carrer per la llibertat d'expressió i manifestació. Després del segrest de la manifestació que durant tres hores van protagonitzar els mossos d'esquadra en la convocatòria del 17 de juny convocada per diferents col•lectius Antirepressius, que precisament exigien la llibertat d'expressió, manifestació i acció, i denunciaven la reiterada repressió envers els moviments socials i la dissidència política. Anunciem una nova convocatòria: 29 de Setembre a les 17h a la plaça Universitat de Barcelona.
La_repres[1]_.pdf
La repres[1]...pdf (642,67 KiB)
La_repressió_mai_ens_tallarà_les_ales.rtf
La repressió mai ens tallarà les ales.rtf (12,93 KiB)
1era_noti_querella.rtf
1era noti querella.rtf (7,91 KiB)
Segona_condemna_a_Interior_per_vulnerar_el_dret_de_manifestació.rtf
Segona condemna a Interior per vulnerar el dret de manifestació.rtf (15,99 KiB)
#file_1#

Com ja sabeu el passat diumenge 17 de juny diferents colâ¢lectius antirepressius vam convocar una manifestació sota el lema âLa repressió no ens tallarà les alesâ?. Aquesta manifestació, així com els parlaments i les exposicions, tenien com a intenció reivindicar la llibertat de manifestació com element bàsic de protesta contra tota mena d'abús d'autoritat. Ser presents al carrer és pel conjunt de moviments socials i polítics una necessitat bàsica i irrenunciable que cal que defensem dâuna forma activa.

En el començament dels parlaments i la plantada de les exposicions i durant tota la manifestació va haver un fort dispositiu policial que va intimidar a totes les persones que allà es trobaven: identificacions, registres, detencions etc. Quan va començar la marxa es va produir el segrest de la mateixa impedint a les manifestants sortir del cordó policial que les envoltava. Aquesta situació es va perllongar durant més de tres hores.

Aquesta actuació policial com a mostra de les ja habituals pràctiques que vulneren la llibertat de manifestació mereixen una resposta ferma. Davant dâaquests fets, els colâ¢lectius convocants de la manifestació volem continuar denunciant aquesta situació mitjançant la interposició dâuna querella i convocant una manifestació pel dia 29 de Setembre a les 5 de la tarda a plaça Universitat (Barcelona), on es plantaran exposicions i es faran diversos parlaments.

Volem que aquest procés sigui el més colâ¢lectiu possible ja que és una situació que ens afecta a totes i és per això que trobem molt necessària la vostra participació. Aquí us dibuixem algunes de les coses que considerem serien molt útils i ajudarien a fer de la campanya una cosa de totes:

-     Difusió de la convocatòria de la manifestació: encartellant els cartells de la manifestació, a internet, amb pancartes etc.
-     Llegint el manifest a totes les festes majors de viles, ciutats i barris.
-     Adherir-vos al manifest com a colâ¢lectius i individualitats.
-     Participant en lâacte de presentació de la querella.

Salut !

Manifest Unitari.
#file_2#


Si voleu consultar fotografies de la manifestació del 17 de Juny podeu fer-ho a:
http://www.flickr.com/photos/setgemossos/

Notícies Relacionades:
Querella. #file_3#

Segona condemna a Interior per vulnerar el dret de manifestació
#file_4#

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 29 Setembre Manifestació: La repressió mai ens tallarà les ales.
21 set 2007
Des de la CGT de Catalunya també ens adherim a la convocatòria, de la mateixa manera que ja vam donar suport a la del 17 de juny.
Sindicat Terrassa