Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Vall d, Hebron
21 set 2007
Dada la incompetencia de la generalitat en materia de sanidad, pedimos que se devuelvan al estado las competencias para que no nos "pase nada" por un incendio por atrasos o por cualquier otra cosa. Visca Frankfurt, digo las salchichas.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vall d, Hebron
21 set 2007
Ahora dirán que la culpa es de Madrid, que las infraestructuras, que los impuestos, que tararín y tararán, cualquier cosa antes que asumir responsabilidades de la Generalitat. Por mí, lo mejor es que anulen cualquier estatuto de autonomía y que volvamos a ser cuatro provincias gobernadas directamente por Madriz, adiós a los negocios de los Pujols, los Lleidas, los maragalls y los Roviras.
Re: Vall d, Hebron
21 set 2007
Y los sauras, que se me olvidaba, qué disuelvan los mossos d´esquadra, que torturan, son ineficaces y unos chulospiscinas (¿por culpa también de Madriz?)
Re: Vall d, Hebron
21 set 2007
ah! i tant que si. A Catalunya som tots uns inútils que no sabem fer res i només pensem en quatre barres i barretines. Encara sort que Madrid és la vila dels catedràtics erúdits que ens salvaran i ens donaran la felicitat.

Però pot ser t'has oblidat parlar de diners que se'n van, sempre marxen en la mateixa direcció, de Catalunya a Madrid, i no tornen.

Per cert, de debó ens vols convencer que les coses funcionaran millor si les decideixen persones que viuen a 600 km que si les fem nosaltres mateixos?

Saps que és el principi de subsidiaritat?

Jo estic segur que ho dius amb ironia. Ah! i que torni la Guàrdia Civil, que ells no torturen pas... ;)
Re: Vall d, Hebron
21 set 2007
Per molts Polonias que possin a TV3, aquest pais no té sentit de l´ironia ni de la autocritica. En quant als diners dels impostos, és un problema de un sistema capitalista, em dona igual la lluita entre burguesies. Per a mi, socialisme, autogestió i llibertat per tothom. I ara mateix, de veritat, prefereixo a la Guardia Civil o a la Policia Nacional que als mossos.
Colera camping CNT