Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
[Washington DC] Veterans d´Irak Contra la Guerra,condueixen marxa i desobediència civil:
21 set 2007
"Som les Tropes! Porti'ns a casa!" http://dc.indymedia.org/feature/display/131063/index.php
El 15 de setembre, desenes de milers de persones es van reunir al Parc Lafayette a Washington DC (http://dc.indymedia.org), als Estats Units (www.indymedia.org/en/index.shtml), marxant des de la Casa Blanca fins al Capitoli per a demandar la immediata fi de l'ocupació d´Irak. La reunió i la marxa van ser organitzades per la Coalició (http://answer.pephost.org/site/PageServer?pagename=ANS_homepage), Veterans d´Irak Contra La Guerra (www.ivaw.org) i moltes altres organitzacions el tema de les quals és: "Protestar no és suficient. Anem a la reunió i a una setmana d'acció directa."

La protesta va culminar amb centenars de persones participant en una acció al voltant del Capitoli. Més de 193 manifestants van ser arrestats individualment després de creuar una petita barrera al voltant del Capitoli. Molts membres del contingent de Veterans d´Irak Contra la Guerra van ser arrestats, incloent familiars dels veterans i soldats en servei actiu, així com veterans de Vietnam.

La desobediència civil va ser tan gran que la policia del Capitoli va intentar aturar les detencions, dientt que els manifestants havien aconseguit el seu punt. La policia en el setge va començar a empènyer endarrere a qualsevol persona que intentava ser arrestada i ruixà amb productes químics d'un petit flascó vermell dues persones que van intentar i finalment van aconseguir ser arrestades. La policia del Capitoli va declarar al New York Estafis que les persones arrestades s´enfrontaran a càrrecs per "creuar il·legalment la línia de la policia". Els drets de les persones manifestants van ser trepitjats al llarg del dia, especialment en el carrer 67 K, on les detencions van ser sostingudes.

Our rights were trampled on:
http://dc.indymedia.org/mod/comments/display/153765/index.php

Ben d'hora, a l'Avinguda Pensilvania, una magra línia de la "Trobada de les Àguiles" i de Joves Republicans, la majoria dels quals mai van combatre a l´Irak, cridaven "traidor" al contingent dels Veterans Contra la Guerra d´Irak que encapçalava el contingent de la marxa antiguerra. Els veterans de la guerra d´Irak cantaven: "Som les tropes, porti´ns a casa!", mentre marxaven amb banderes impreses amb els noms de les grans companyies contractistes de la guerra incloses Bechtel, Lockheed Martin, Blackwater i CACI.Cobertura:

Ràdio Reporte http://dc.indymedia.org/newswire/display/140795/index.php


Videos

[1] http://dc.indymedia.org/newswire/display/140800/index.php

[2] http://video.google.con/videoplay?docid=-1697306426184071314Fotos:

[1] http://dc.indymedia.org/newswire/display/140797/index.php

[2]
http://nyc.indymedia.org/en/2007/09/90824.html

[3]
http://nyc.indymedia.org/en/2007/09/90846.html

[4] http://dc.indymedia.org/newswire/display/140812/index.php
Mira també:
http://indymedia.us

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Washington DC] Veterans d´Irak Contra la Guerra,condueixen marxa i desobediència civil:
01 oct 2007
Hello! Good Site! Thanks you! kbdtyrvzix
Sindicat