Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : ecologia
dia sense cotxes dissabte 22 de setembre tothom als carrers!
21 set 2007
ACTE ORGANITZAT PELS COMPANYS ENTESA PEL DECREIXEMENT
Companys i companyes! Tenim notícies d'última hora: finalment i després de molts esforços ja us podem dir on es faran els actes del dia 22 de Setembre: Serà al Passeig Lluís Companys, Arc de Triomf. Haureu de perdonar el retard, tenim motius per semblar tant mandrosos...

Perquè ho sapigueu si en teníeu algun dubte: molestem a l'Ajuntament. Si, l'Ajuntament home, aquests que s'omplen la boca de participació ciutadana i de mobilitat sostenible i segura..us sona? Doncs el fet és que resulta que si no participem dins el programa que organitzen ells, no podem organitzar res al carrer en relació a la mobilitat! Participació si, però dins uns límits..i és que des de dins també es pot fer crítica!Ens agrada contraprogramar o tenim una conducta congènita anti-tot que no ens podem treure de sobre?

Doncs això. No podem tallar cap carrer, perquè malgrat és el Dia Sense Cotxes, transformat en âSetmana de la Mobilitat Sostenible i Seguraâ? per fer-ho més light, en el cas hipotètic que es tallés algun carrer (què dius ara!però si a la ciutat hi ha lloc per a tots!no tenim perquè ser tant incívics..) es tallaria per activitats institucionals. Però no cal. Es poden fer moltes coses sense perturbar la normalitat. No sabem si això té alguna cosa a veure amb el fet que el RACC forma part dels organitzadors de la setmana. No voldríem ser tant mal pensades.Per altra banda, cal no oblidar que qui ens està dient això i barrant el pas d'aquesta manera tant descarada (o participeu amb nosaltres o us enviem a un parc a l'altra punta de la ciutat per assegurar-nos que no us vegi ningú i que tot vagi com cal) és un govern en minoria dins d'un ple municipal també minoritari en relació a la ciutadania. La minoria, que està al poder i es creu amb dret d'aglutinar totes les propostes d'una societat civil àmpliament abstencionista a Barcelona. Una mica més d'humilitat, siusplau senyors! Una mica de modèstia! Tenen dret a expressar-se d'alguna manera aquelles persones que no creuen en els partits polítics?

Davant d'aquestes actituds, hem decidit treuren's ja els pals de les rodes de la bici, i tenint en compte la proximitat del dia 22, apostar per la llibertat d'acció, d'expressió i d'ocupació de l'espai públic. Així doncs, us convoquem a tots i totes el dia 22 de setembre al Passeig Lluís Companys, Arc de Triomf. Us esperem tot el dia, des de les 10:30 del matí a les 18:00 de la tarda.

I a les 18:00, els agradi o no, prendrem els carrers. Per un Dia Sense Cotxes de veritat, amb contingut. Per una ciutadania mobilitzada, crítica i informada.

CARRERS PER A TOTHOM!

PLANTEM ELS COTXES

PRENEM ELS CARRERS

PARTICIPEM PEL DECREIXEMENT!!!

Dia sense cotxes pel decreixement
www.pedalin.org

Entesa pel decreixement
www.decreixement.net

This work is in the public domain
Sindicat