Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : ecologia
Atenció al petroli!
20 set 2007
El preu del petroli puja desmesurat... en un món on cada cop s'aposta més per l'automòbil, el creixement urbanístic difús, els trens d'alta velocitat... més contaminació, més malbaratament energètic
bannercat-1.jpg
Puja el preu dels aliments, guerres pel petroli, biocombustibles...Pot ser que el pic del petroli estigui darrere d'aquests problemes?

El petroli representa gairebé el 40% de l’energia que consumim globalment i és, per molt, el combustible que fa possible el món tal i com el coneixem. En poc temps, la producció mundial de petroli començarà a disminuir, mentre la demanda mundial no deixa d’augmentar.

L’ús del cotxe s’ha estès com una metàstasi per tot el territori. La utilització del transport públic només és important a les grans ciutats. Avui di aja no tenim alternativa, però si reaccionem a temps podrem fer molt.

---

El proper 22 de Setembre és el dia Sense Cotxes pel Decreixement. Es celebra al Pg. Lluís Companys , al costat de l'Arc de Triomf! I per la tarda, bicicletada i marxa a peu a les 18h, des de l'Arc de Triomf!

Programa complet: http://www.pedalin.org/index.php?option=com_content&task=view&id=39

Més sobre el pic del petroli:
http://www.pedalin.org/index.php?option=com_content&task=view&id=13

Més sobre el 22S
http://www.pedalin.org

Més sobre el decreixement
http://www.decreixement.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat