Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
6 d'Octubre Marxa a Can Brians
19 set 2007
Desde Rescat col.lectiu de suport als presos i preses politiques catalanes, ens convoquen el proper dissabte 6 d'octubre per realitzar una marxa fins a la preso de Can Brians on es troba el pres politic català Diego Sanchez Burria, cal recordar la recent paternitat del company Diego Sanchez, el passat 18 d'agost.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 6 d'Octubre Marxa a Can Brians
19 set 2007
A Can brians, a part del pres polític català Diego Sanchez Burria, hi ha moltxs més presxs sotmesxs a les mateixes vexacions, tortures, privació de veure les seves filles,.... La gran majoria d'aquestxs presxs també són polítiques, ja que la dinàmica del sistema és la que els arrossega fins allí, no oblidem que a la presó no hi ha ni culpables ni innocents, el problema no són les preses polítiques catalanes, anarquistes, comunistes, .... són les presons, la justicia social, en definitiva la maquinària del sistema, és un error tractar els problemes de forma superficial i sectorial, enlloc de fer-ho d'arrel.

Solidaritat amb totxs les presxs
Rebentem els murs de les presons
Re: 6 d'Octubre Marxa a Can Brians
19 set 2007
persx en quart grau, me parece muy bien tu comentario, y posiblemente tengas razon, pero igualmente tambien se puede decir que el problema no son las prisiones sino el sistema capitalista, que es el potenciador de estas situaciones y a su vez de que se creen mas y mas prisiones, pero si nos ponemos así cada vez hacemos mas eterea la lucha y desfocalizamos mas el objetivo concreto, no crees, asi que deja que cada uno luche por lo que crea... y tu hazlo por lo q tu creas sin meterte con nadie, no es mejor?
Re: 6 d'Octubre Marxa a Can Brians
19 set 2007
x, tens raó quan dius que el problema és el sistema, i està clar que per atacar-lo és bó centrar-se en alguna cosa, ja que no es pot abarcar tots els fronts de lluita a la vegada entre les poques que som, si no, tal com dius la lluita es torna massa heterea, però tot i així no s'ha de perdre la prespectiva i s'ha de tenir clar quina és l'arrel del problema. En aquest càs el que passa és que em sembla una falta de respecte per la resta de presxs que no siguin ni tan sols mencionade la convocatoria d'aquesta marxa al centre d'extermini de Can brians, que passa que hi han presxs de primera i presxs de segona?

ni presxs politiques, ni presxs socials, presxs al carrer !!!
Re: 6 d'Octubre Marxa a Can Brians
19 set 2007
I dels presos psiquiàtrics qui se'n recorda?

Quina és l'arrel del problema?
Re: 6 d'Octubre Marxa a Can Brians
19 set 2007
Aquesta es una convocatoria en suport del pres polìtic Diegop Sanchez Burria, peró tambe podeu tindre clar que el suport va conjuntament a totes i tots els presos politics que hi han sense cap excepció, si la noticia ha donat ha dubtes demano perdo.
Solidaritat amb les persones represaliades sempre.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more