Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Comunicat de "Ca els flares" per l'intent de desallotjament
18 set 2007
Des de Ca Els Flares (nou espai okupat al barri del Partidor a Alcoi) informem que hui, dimarts 18 de setembre, sobre les dos de la vesprada ha aparegut el representant de la constructora propietària de la casa acompanyat de dos policies de paisà i dos nacionals.
La policia ha demanat que isquera tota la gent que hi haguera dins la casa o entrarien ells a traure'ls. Han identificat a les tres persones que hi havia en eixos moments.
Alguns veïns i veïnes del barri s'han apropat per vore que passava i donar recolzament a la gent de la casa i han estat menyspreats per part del representant de la constructora.
Per una altra banda la policia ha entrat al pati que envolta la casa de forma intimidatòria amb una barra de plàstic a la mà i un altre amb la mà sobre la pistola enfundada, cridant que nugàrem els gossos que habiten en la casa o li pegava dos tirs.
A més, la policia ha amenaçat en tornar en les properes hores o al dia següent per tal de comprovar si encara estem i desallotjar sense ordre judicial.

El barri del Partidor porta molts anys sent víctima de l'especulació, per aquesta raó vam decidir ocupar fa uns mesos Ca Els Flares (C/ Forn del Vidre, 10), casa que portava abandonada uns 4 anys. La constructora propietària (Grupo R, de València) d'aquest espai té la intenció de construir 24 vivendes amb garatge, piscina i pistes de pàdel, contra la voluntat dels veïns, veïnes i l'Associació de veïns. En aquests moments el pla de reforma interior (PRI) de la zona està parat gràcies a 4.000 al.legacions i s'esta redactant un PRI nou amb el consens de veïns i veïnes mitjançant un projecte de participació veïnal (impulsat per l'associació de veïns) en el qual es destaca la conservació de la riba, lloc on està situada la casa.

Aquest nou espai ha sigut rehabilitat amb la intenció de donar-li una funció social al barri. Durant les últimes setmanes hem fet diverses activitats com passes de vídeos, sopar populars, acondicionament de la biblioteca, ...

La intenció que tenim es quedar-nos i continuar fent activitats.

CONTRA L'ESPECULACIÓ, OKUPACIÓ!!!
SOLIDARITAT INMEDIATA!!

http://alacant.indymedia.org
Enllaç RadioAktiva: http://giss.tv:8000/radioaktiva-r23.ogg (notícies en directe)

Estigueu atents i atentes.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa