Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Comunicat de la campanya unitària "300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència" davant els fets de Girona
15 set 2007
Comunicat de la campanya unitària "300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència".

300 ANYS D'OCUPACIÓ, 300 ANYS DE RESISTÈNCIA

El passat 13 de setembre i en el marc de les mostres de rebuig que genera a la societat catalana la presència del monarca borbònic espanyol, l’esquerra independentista va organitzar una manifestació pels carrers de Girona, per tal de fer visible aquest rebuig i denunciar la complicitat de les institucions local, autonomica i universitària, per haver convidat, a la ciutat i a la Universitat de Girona, el monarca espanyol.

Al finalitzar la mobilització, i desprès que els antiavalots dels mossos d’esquadra sotmetessin la ciutat i la mobilització a un desplegament desproporcionat, uns desconeguts van cremar una fotografia de la famila borbònica.

En les darreres hores la fiscalia de l’Audiencia Nacional, institució judicial espanyola continuista del Tribunal de Orden Publico del Franquisme, ha emés l’ordre d’investigar els fets i les persones que els dugueren a terme. I en preveu penes de fins a dos anys de presó per als seus responsables. Dita investigació és per tant una ordre d’una institució espanyola, en defensa de la institució monarquica i serà executada per una policia suposadament catalana a les ordres d’un conseller suposadament republicà. El nom de botiflers, queda curt per valorar la seva actitud.

Des de la campanya 300 anys d’ocupació 300 anys de resistència, entenem que les protestes legitimes de la societat catalana envers la figura del monarca espanyol, i en general contra la institució monarquica són només una mostra més de la resistència del poble català, davant l’ocupació espanyola del territori dels Països Catalans al sud de les Alveres.

Davant l’anunci, de l’Audiència Nacional, no podem més que restar alerta i tenir present que davant de cada episodi de repressió, ens trobaran al seu davant mostrant la nostra solidaritat.

En cas de detencions, convoquem a la societat catalana recolzar les mobilitzacions que des d’Alerta Solidària es convoquin i a mostrar la solidaritat envers els detinguts arreu dels Països Catalans.

15 de Setembre de 2007
València (L’Horta)

Campanya “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència!�

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de la campaña unitaria antibobosnicos
15 set 2007
Anem per bo camí!!
Anim!!
Tenim molta força!!
Els cremaren a tots i als k no els fotren d,osties!!
Al fossar de les moreres i a la zona nova d,Universitat.
Fent visitas a la Nissan i al carrer Castalia, pasan per l,Horta per Llucmajor,portcolom i Balmes...siga on siga la batalla continúa sense cap prejudici.

Miguel Hernandez.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more