Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Davant l'amenaça de la fiscalia espanyol, solidaritat i resistència!
15 set 2007
Davant la gran ofensiva de l'espanyolisme en defensa d'un dels majors símbols d'opressió a l'Estat Espanyol, la monarquia, que està creant
les condicions idònees per tal que s'inici una ràtzia repressiva contra l'Esquerra Independetista a Girona, des d'Alerta Solidària fem una crida a la solidaritat per tal de donar suport a un legítim acta de protesta que només es pot considerar delictiu en estats de dubtosa naturalesa democràtica.
Per això us fem arribar aquest escrit de suport a les persones i entitats que van participar en la manifestació contra la monarquia de Girona. La intenció és que aquestes persones puguin estar el màxim de recolsades en cas que la (in)justícia espanyola deicidís actuar contra elles.

Així des d'alerta solidària us demanem:

- Que tant persones com entitats mostreu el vostre suport a aquest escrit fent arribar el vostre nom i cognom, la població i el correu electrònic (en cas d'entitat nom i nif) l'abans possible a l'adreça:
relacions_politiques ARROBA alertasolidaria.org

- També us demanem que feu difusió del cas, a través de cartes als diaris i a internet i/o manifestos públics de suport tant dirigits a
la premsa com a la societat en general.

En els moments com aquest, en què l'integrisme espanyol surt a la caça de qualsevol mostra de desacord amb el seu projecte de Nación, donem
una resposta clara i contundent.

ELS CATALANS NO TENIM REI!

RECORDEU TAMBÉ QUE AVUI A LES 20H A LA PLAÇA DEL VI DE GIRONA HI HAURÀ CONCENTRACIÓ CONTRA LA DECISIÓ DE LA FISCALIA ESPANYOLA.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Davant l'amenaça de la fiscalia espanyol, solidaritat i resistència!
15 set 2007
El passat 13 de setembre i en el marc de les mostres de rebuig que genera a la societat catalana la presència del monarca borbònic espanyol, l’esquerra independentista va organitzar una manifestació pels carrers de Girona, per tal de fer visible aquest rebuig i denunciar la complicitat de les institucions local, autonomica i universitària, per haver convidat, a la ciutat i a la Universitat de Girona, el monarca espanyol.

Al finalitzar la mobilització, i desprès que els antiavalots dels mossos d’esquadra sotmetessin la ciutat i la mobilització a un desplegament desproporcionat, uns desconeguts van cremar una fotografia de la famila borbònica.

En les darreres hores la fiscalia de l’Audiencia Nacional, institució judicial espanyola continuista del Tribunal de Orden Publico del Franquisme, ha emés l’ordre d’investigar els fets i les persones que els dugueren a terme. I en preveu penes de fins a dos anys de presó per als seus responsables. Dita investigació és per tant una ordre d’una institució espanyola, en defensa de la institució monarquica i serà executada per una policia suposadament catalana a les ordres d’un conseller suposadament republicà. El nom de botiflers, queda curt per valorar la seva actitud.

Des de la campanya 300 anys d’ocupació 300 anys de resistència, entenem que les protestes legitimes de la societat catalana envers la figura del monarca espanyol, i en general contra la institució monarquica són només una mostra més de la resistència del poble català, davant l’ocupació espanyola del territori dels Països Catalans al sud de les Alveres.

Davant l’anunci, de l’Audiència Nacional, no podem més que restar alerta i tenir present que davant de cada episodi de repressió, ens trobaran al seu davant mostrant la nostra solidaritat.

En cas de detencions, convoquem a la societat catalana recolzar les mobilitzacions que des d’Alerta Solidària es convoquin i a mostrar la solidaritat envers els detinguts.

15 de Setembre de 2007
València (L’Horta)

Campanya “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència!�
Re: Davant l'amenaça de la fiscalia espanyol, solidaritat i resistència!
17 set 2007
Parece que el candidato austria no iba a ser monarca español...
Con otra dinastía, el proceso de centralización jurídica y mercantil que exigía el despliegue de la industria capitalista y de la gestión de los recursos y productos, hubiera ocurrido "igual" (no igual formalmente, claro).
Sindicato Sindicat