Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
La Política oficial escridassada al monument a Rafael de Casanova
11 set 2007
Un nombrós grup d’activistes concentrats davant el monument a Rafael de Casanova ha expressat sorollosament el seu descontentament amb la política del Tripartit i dels diferents partits de la política oficial catalana, reivindicant els drets nacionals i socials del poble català
Un nombrós grup dâactivistes concentrats davant el monument a Rafael de Casanova ha expressat sorollosament el seu descontentament amb la política del Tripartit i dels diferents partits de la política oficial catalana, reivindicant els drets nacionals i socials del poble catalàTot i la aclaparadora presència policial, el cada cop més limitat espai destinat al públic en la zona del monument i lâhorari de lâacte, la política oficial ha tornat a sortir mal parada de lâofrena floral al monument de Rafael de Casanova. Un nombrós grup dâactivistes concentrats davant el monument ha expressat sorollosament el seu descontentament amb la política del Tripartit i dels diferents partits de la política oficial catalana, reivindicant els drets nacionals i socials del poble català.El crit de âbotiflersâ?, dirigit contra tots els partits de lâarc parlamentari català (PSC, ICV-EUiA, CiU, ERC), ha estat una constant durant lâacte i el tripartit ha hagut de sentir crits com ara âTripartit, especuladorsâ? o "la senyera que porteu, no us la mereixeu". Saura, Miralles i el seguici dâICV-EUiA ha estat rebut al crit de âAixí de comunista, jo també vull serâ?. El moment de màxima agitació sâha produït quan una delegació del PP ha fet acte de presència, rebuts amb crits com âfranquistesâ?, âfills de putaâ?, âsom una nacióâ? o âal valle de los Caídosâ?.Tampoc no han sortit gaire ben parats els sindicats oficials: les delegacions de CCOO i UGT també han estat fortament escridassades. Amb crits com âreadmissió acomiadatsâ?, âdestruint lâocupació, destruïu Catalunyaâ? o âVisca la classe treballadoraâ?, la Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat ha denunciat les deslocalitzacions i les agressions contra els drets laborals de la classe treballadora, amb una significativa presència del col·lectiu de treballadors acomiadats de Seat que continuen denunciant la seva situació i reivindicant la seva readmissió.Entre els col·lectius que més han estat aplaudits pels assistents cal destacar la delegació de la Associació Catalana d'ex-presos polítics, saludats amb crits com ara âNo hi som tots, falten els presosâ? o âLlibertat presos políticsâ?.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Política oficial escridassada al monument a Rafael de Casanova
11 set 2007
http://www.kaosenlared.net/noticia.php?id_noticia=40912
Re: La Política oficial escridassada al monument a Rafael de Casanova
11 set 2007
Mai havia vist tantes sanyeres i banderes independentistes a balcons i finistres. A Badalona, moltes! però moltes!
Re: La Política oficial escridassada al monument a Rafael de Casanova
12 set 2007
Quan la generació dels meus pares eren joves, amb bombardejos de l'aviació alemanya i afusellaments franquistes, els mantenien sota la por. Sortosament allò es va acabar i la meva generació ja no té tanta de por. Franquistes espanyolistes: anem a per vosaltres. Heu de pagar el què ens debeu. . .
Re: La Política oficial escridassada al monument a Rafael de Casanova
14 set 2007
Els nostres polítics, no deixen de tenir el què es mereixen. Sembla estrany que un partit que es diu Independentista, últimament (a partir del tripartit) sigui xiulat però és el què us heu guanyat "senyors" d'ERC. Us heu vengut per un plat de llenties, no deixeu de ser com tots els altres.
Sindicat Terrassa