Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Commemoració 1713 a Terrassa (saqueig per les tropes borbòniques)
06 set 2007
Aquest dissabte 8 de setembre diversos col.lectius terrassencs hem organitzat una vesprada commemorativa (CARTELL ADJUNT) per tal de recordar a malaurada entrada de les tropes borbòniques a Terrassa.
cartell3setembre2007web.jpg
Aquest dissabte 8 de setembre diversos col.lectius terrassencs hem organitzat una vesprada commemorativa (CARTELL ADJUNT) per tal de recordar a malaurada entrada de les tropes borbòniques a Terrassa. Serà a partir de les 18 hores a la plaça del Progrés, amb el següent programa:

- 18 hores: inici de la Fira d’entitats
- 20 hores: sopar popular (gratuït)
- 21 hores: marxa de torxes, ofrena floral i Acte polític
- 22 hores: concert de Descendents del carrer i Despertaferro (Sala Crossroads), C/ Josep Tapiolas 75 (prop d’AEG, Línia 1 bus).

Els actes es realitzaran en el marc de la campanya “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència� (www.300anys.cat), campanya organitzada per l’Esquerra Independentista que recorda l’ocupació espanyola dels Països Catalans el 1707 (Batalla d’Almansa), que s’acaba consumant amb la caiguda de tot el territori al sud de les Alberes el 1715.

L’acte, al qual ens plau de convidar-vos, recordarà i aportarà dades sobre el saqueig i assassinats perpetrats pels borbònics, així com la lluita de resistència oferta pels i les terrassenques en la defensa de la ciutat. La campanya resta oberta a adhesions.

Els col.lectius que vulguin posar parada a la fira d’entitats s’haurien de dirigir al correu info ARROBA lagallineta.cat i rebran informació al respecte.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat