Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Ha sortit el Catalunya 89
06 set 2007
Ha sortit el Catalunya 89

www.revistacatalunya.cat
La revista de la CGT de Catalunya (www.cgtcatalunya.cat)
portada petita 89.jpg
Continguts:

Portada
Fotografia de Dídac Salau. âMèxic, lluites i alternativesâ?.

Editorial
Celebració al Col·lectiu Catalunya i a la CGT: finalment, visibles!

Reportatge
Mèxic, un laboratori dâidees i lluites; Afermem el suport i compromís amb les lluites socials de Mèxic; Realitzada la segona trobada entre els pobles zapatistes i els pobles del món; Campanya dâaportacions solidàries amb el Municipi Autònom i Rebel Ricardo Flores Magón; Veus a Oaxaca per construir autonomia i libertat; Trobada Internacional Anarquista; i Webs per seguir-ne lâactualitat.

Treball-Economia
Acomiaden dos delegats de CGT a Sitel Barcelona; CGT fa que es reobri lâestació de tren de Reus; Concentració pel cas del treballador de Parcs i Jardins de Barcelona Francisco Jurat davant la falta dâactuació de la Inspeccció de Treball; Entrevista a la Secció Sindical de CGT a lâHospital de Viladecans: â?Sindicalisme democràtic i de lluitaâ?; En lluita a Roca Sanitaris SA de Viladecans contra un possible ERO; Contra la privatització de lâInstitut Català de la Salut en fer-ne empresa pública; Nova vaga a lâempresa Mahle de Vilanova i la Geltrú; La lluita de les contractes i subcobcontractes de Telefónica; Deutsche Bank deixa de finançar amb animals; Alguns resultats Eleccions Sindicals; La signatura de la CGT al Conveni de Banca, un âsí críticâ?; El Suprem legitima la contractació irregular i els acomidaments que es practiquen a Correos; Realitzat el Ple de la Federació dâEnsenyament de la CGT; i Vaga al Port de Palma contra els incompliments del Conveni a Remolcanosa.

La Tramuntana. Tema del mes
Lâesquerra real, la utopia, és possible; Agafarien les armes; i LâEstat canalla i âLa Ley del númeroâ?.

La Tramuntana. Entrevista
Entrevista a Guillermina Peiró: âLa societat de consum va prostituir la classe obreraâ?.

La Tramuntana. Convocatòries
10a edició de la Marxa dels Maquis; Ple ordinadi de la CGT de Catalunya sobre el finançament de la revista âCatalunyaâ?; Convocatòria de la Conferència Sindical estatal de la CGT; i 22 de setembre, Dia sense cotxes.

Sense fronteres
Panorama del moviment pacifista, antimilitarista i anticolonial a Israel; i Anarquistes contra el mur (Israel) sol·licita ajuda econòmia per continuar al lluita.

Social
Després de sis anys de segrest, Laura Riera va tenir el seu fill a la presó; Es presenta el Correllengua 2007, que començarà a Barcelona; La mort de Xirinacs desencadena una marató dâhipocresia política; Vilanera, arqueologia i decreixement; La cultura del no i lâapagada de Barcelona; La fal·làcia de la seguretat de les centrals nuclears;

Dinamita de cervell
Carta oberta dâEnric Marco a Pons Prades; Eduard Pons Prades, historiador llibertari; Propostes i experiències municipalistes i llibertàries recents; Xerrades de la CGT de Sabadell; A la terrassa de la CGT de Ponent; Curs de formació de formadors de la CGT de Catalunya; âIllacruaâ arriba al 150 amb un dossier sobre els Països Catalans al 2022; El Govern catalanista i dâesquerres amenaça de tancar la televisió dels moviments socials de la ciutat de Barcelona; Neix el projecte editorial âEcosâ, que té la intenció de difondre experiències diverses dâeconomia solidària; llibres âLa nternacional. El naixement de la cultura obreraâ?, âTraficantes de saludâ? i âLa Comuna de París i Revolució Espanyolaâ?; i revistes âNotícia Confederalâ?, âLa Gatetaâ?, "Niet@s del Pueblo" i "Metro de Paperâ?.

Entrevista
â?Mèxic té un problema: la vulneració de Drets Humansâ?, entrevista a Ariadna Nieto.

Articles d'opinió
Toni Ã?lvarez, Antonio Pérez Collado, Pep i tu, Enric Marco, Emili Cortavitarte, Miquel Dídac Piñero, Joni, Pepe Berlanga, Joan Zambrana, Carlus Jové, Federació dâEcologistes de Catalunya, Ferran Aisa, Pep Cara, Vicent Martínez, Pepe Gutiérrez, Joni, Josep Estivill i Jordi Martí.
Còmic dâÃ?cido Critico.
Enreixats de Josep Manel Alarcó.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el Catalunya 89
06 set 2007
Tornem a la normalitat. Cada setmana la Directa, El Triangle i El Temps, cada dues L'Avanç, cada mes el Catalunya, La Burxa i l'Illacrua... Benvinguda a normalitat, de la qual tot m'agrada menys treballar. Petons, gent que feu la nostra premsa, per tenir-nos informades.
Re: Ha sortit el Catalunya 89
06 set 2007
però aquesta normalitat comporta un cert esforç i treball invissible que sovint no es valora prou.

per exemple en el cas d'indy, que no es fa per art de màgia, no s'administra tècnicament per art de màgia, i no s'editen i moderen els comentaris per art de màgia.

a mi de totes maneres, com a membre de la CGT i un dels matats que fan la revista, us recomano molt aquest número, hi han canvis hi han canvis...

i ens apropem al 100 :) a veure si arribem.
Re: Ha sortit el Catalunya 89
06 set 2007
Al cent el Catalunya serà diari? Quan fareu aquella revista amb les altres CGT que prlen català de què sempre parleu? Les portades s'entendran? Deixareu d'ignorar els altres sindicats? Us llegeixo.
Re: Ha sortit el Catalunya 89
06 set 2007
per a sip...

perque parles d' un esforç i treball invisible???

que potser vols que sigui visible??? per a que??? per a qui???

com vols que es valori el teu esforç i treball invisible???

qui vols que valori el teu esforç i treball invisible???

de moment ja ens has dit que participes fent el diari de la cgt... vols afegir res més als teus aires de protagonisme???
Re: Ha sortit el Catalunya 89
06 set 2007
tens raó, perdona, demano excuses per dir que ni el Catalonia, ni l'accent ni l'avanç, ni indymedia ni etc surten de l'aire i hi ha gent al darrera currant. disculpa, que dir lo d'abans supossa "aires de protagonisme", és clar.
Re: Ha sortit el Catalunya 89
07 set 2007
De totes maneres, felicitats per la revista. Encara no he vist aquest número però els que heu fet fins ara els valoro molt positivment. Aquesta és, segurament, la millor publicació llibertària des de la Soli del Barnils i ja sabeu que a Barnils el van fer fora perquè no seguia "la línia". Contra els dogmàtics, inclosos els llibertaris! Visca el racionalisme i el pensament lliure!
Re: Ha sortit el Catalunya 89
07 set 2007
Una mierda pegada a un palo es lo que es.
Re: Ha sortit el Catalunya 89
08 set 2007
que es la publicación anónima :)

http://ploum.frimouvy.org/images/troll2.png
Sindicat Terrassa