Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Manifest 11 setembre 2007 PSUC viu
04 set 2007
Manifest aprovat per la secretaria política del PSUC viu.
Ens trobem davant d'un 11 de Setembre ple d'incerteses. A les crisis d’infraestructures, l'increment de l’atur del proppassat mes d’agost, la crisi hipotecària i l'increment de la inflació, s’uneix una total desconfiança dels ciutadans vers la classe política, desconfiança que arriba al 60%.

La manca de percepció d’un projecte de futur clar, que afecta al govern del Tripartit i també a l’oposició, està accentuant la frustració de la societat catalana.

El desgavell de les infraestructures, l’apagada general a Barcelona, són exemple del model de societat a on els drets dels ciutadans i ciutadanes es veuen sotmesos als interessos de les grans corporacions i els seus equips de directius, a qui la classe política ha estat incapaç d’exigir responsabilitats. I això també inclou, malauradament un cop més, l’actitud dels nostres representants d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya.

Des del PSUC Viu apostem pel desenvolupament de les politiques socials contemplades al Estatut d’Autonomia, per la defensa del nostre entorn natural, en contra de la imposició de la MAT o del Quart Cinturó, per aprofundir l’autogovern de Catalunya i amb el treball solidari d’un projecte comú que es basa en els valors federals i en la Constitució d’un model republicà per al conjunt de l’Estat.
Mira també:
http://www.psuc.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest 11 setembre 2007 PSUC viu
05 set 2007
Espanya? Feixistes no gràcies!
Re: Manifest 11 setembre 2007 PSUC viu
05 set 2007
Una proposta clara; República federal amb democracia radical i participativa.
Re: Manifest 11 setembre 2007 PSUC viu
05 set 2007
Ens trobem davant d'un 11 de Setembre ple d'incerteses. Tot i que intentem conservar els nostres càrrecs la cosa està complicada, ja existeix una total desconfiança dels ciutadans vers la classe política, desconfiança que arriba al 60%.

La manca de percepció d’un projecte de futur clar, que recordi anys millors, com quan encara no havia caigut el mur i el nostre estimat Stalin ens deia que havíem de fer.

El desgavell de les infraestructures, l’apagada general a Barcelona, són exemple del model de societat a on els drets dels ciutadans i ciutadanes es veuen sotmesos als interessos de les grans corporacions i els seus equips de directius, a qui la classe política ha estat incapaç d’exigir responsabilitats. Però la ciutadania ha d'entendre que per continuar xupant de la teta em de continuar donant suport als d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya.

Des del PSUC Mort apostem pel desenvolupament de les polítiques socials contemplades a les comissaries d’arreu de Catalunya, per la defensa del nostre calaix, en contra de la imposició de les promeses polítiques, per aprofundir en el control de Catalunya i amb el treball solidari d’un projecte comú per a estendre l'ús del kubotan per al conjunt de l’Estat.
Re: Manifest 11 setembre 2007 PSUC viu
05 set 2007
psuc de prèssec, psuc de pinya, psuc de taronja...

jejejeje...

va home, no us fiqueu amb els del psuc. ja sabem que no entenen la qüestió nacional, però al cap i a la fi són resistents.

PS: són del 25% d'EUiA anti jordi miralles. extraparlamentaristes, com nosaltres ho hem sigut molts anys... o no?
Re: Manifest 11 setembre 2007 PSUC viu
05 set 2007
quin fàstic de gent, sóc d'un barri psuquero de la qual cosa sempre m'he sentit orgullòs,però veien com amagueu el cap sota l'ala,avantposant el sentiment espanyol, que el teniu, a l'única solució per fer front als problemes que heu exposat que es la ruptura democràtica amb espanya,us retateu com el que sou i no com el que vareu ser.
Prou esquerra de pa sucat amb oli
Re: Manifest 11 setembre 2007 PSUC viu
05 set 2007
Si nanos/es psucar del bote és el què es dediquen a fer aquests...

Què en queda d'aquella inspiració estalinista....

Us heu tornat uns tous de pa PSUCat amb oli...

Quin comentari més apscurd no?

jajajajajjaa
Re: Manifest 11 setembre 2007 PSUC viu
09 set 2007
es depriment veure com gent que es considera d'esquerres nomes es dediquen a insultar sense cap argument de pes als unics comunistes que van tenir (i tenen) la firmesa i la dignitat per lluitar contra la desaparició del PSUC i de la seva historia de mans de ICV.

El PSUC-Viu és l'únic partit català que propiament es pot dir comunista i es coherent amb el pensament i les tradiciones marxistes.

VISCA EL PSUC VIU
VISCA CATALUNYA COMUNISTA
SOLIDARITAT AMB ELS POBLES D'ESPANYA
Sindicat Terrassa