Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Dalai Lama sense sostre
03 set 2007
Del 1950 al 1969 els Dalai Lama van estar fent accions militars al Tibet en contra de la dominació xinesa amb fons de l'agència nord-americana CIA. L'any 1969 van deixar de comptar amb aquest suport, i des d'aleshores han constituit un govern a l'exili que no para de donar conferències sobre la pau i l'alliberament/independència del Tibet.
Amb aquest article podeu veure fotografiades les pertanyences que reclama la dinastia religiosa dels Lama per tal de governar el Tibet i restaurar la llibertat feudal:

El palau principal del Dalai Lama i la seva gran cort de monjos, la floral entrada, el palau d'estiu, i finalment una mostra de la què s'ha de reconèixer és l'adoració religiosa que molts tibetans tenen pel seu líder espiritual (els típics que siguin on siguin tenen una mà ocupada amb un sonall en forma de carret, al qual li donen voltes sense parar per accelerar la fi del món).

lama_palau1-tot.jpg


lama_palau-entrada.jpg


lama_palau2.jpg


lama_adoracio.jpg


--- Imatges de l'estiu del 2007 ---
Mira també:
http://anti-imperialism.net/lai/texte.php?langue=4§ion=BL&id=11478
http://www.dissidentvoice.org/Articles9/Parenti_Tibet.htm

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Dalai Lama sense sostre
03 set 2007
el dalai lama no serà un sant però els xinesos van fotre una carnisseria de cal déu. He estat al Tibet i he vist com els xinesos li donen les restes del menjar tot tirant-les al terra perquè se les menjin les monjos... deixen molt a desitjar, i no ens enganyem el poble tibetà no es va alliberar sol sinó que va patir una conquesta imperialista, ja que el Tibet és una plaça molt estratègica...
Re: Dalai Lama sense sostre
04 set 2007
D'acord, però a mi que no em vinguin els Dalai Lama a ensenyar el premi Nobel i a dir que ells volen alliberar ningú. No els agrada que els hagin pres el règim, i el què voldrien és restaurar el seu.

Uns feixistes contra els altres? Vale.

De tota manera, jo als monjos d'aqui també els donaria les restes del menjar per terra si no treballen. De fet, no sé si em prendria aquesta molèstia. Quan vas estar al Tibet, vas veure com està el panorama religiós entre la gent a 4.000 metres d'alçada i amb poc oxigen, no?
Re: Dalai Lama sense sostre
04 set 2007
1-deixeu a la gent creure amb el que els hi vingui més de gust
2- que envaeixin el teu país, matin a la població i prohibeixin el teu idioma és tot el contrari a una alliberació, almenys al meu entendre..
3- Si voleu eliminar el fanatisme religiós d'un pais el pitjor que podeu fer es entrar a sang i fetge
4- Gran socialisme el xinés, on tot el PC esta dirigit per empresaris, les condicions de treball son d'esclavatge, i les llibertats individuals un concepte encara per inventar

Voleu defensar Xina del capitalisme? massa tard, fa anys que Xina és un capitalisme salvatge , disfresat cinicament de dictadura dels treballadors.
Re: Dalai Lama sense sostre
04 set 2007
Curiositat: Els monjos del Garraf, s'autogestionen? algú ho sap?

Una altra cosa que m'ha cridat l'atenció: volen restaurar el seu règim feudal? collons, com han dit per aquí, treure un feixisme per instaurar-ne un altre teocràtic??
Re: Dalai Lama sense sostre
05 set 2007
buenos dias, a alguien le interesan tres entradas para ver al magnifico dalai lama el dia 10? me sera imposible ir muy a mi pesar. las vendo por su precio, sin gastos de distribucion ( por el favor) un saludo a todos! mi telefono: 699855683, mi correo: aslowasicanbe ARROBA hotmail.com
Re: Dalai Lama sense sostre
05 set 2007
we are the world, we are the children
Re: Dalai Lama sense sostre
06 set 2007
Ah, por cierto. Tambien vendo un opel corsa en perfecto estado, muy bien de precio.un saludo a todos! mi telefono: 699855683, mi correo: aslowasicanbe (at) hotmail.com
Sindicat Terrassa