Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
28 ago 2007
Davant la pallissa que quatre tarats estan fotent a una gent que treballa seriosament pel que creu sols em resta queixar-me i expressar la meva solidaritat amb un col·lectiu en el que no milito.
L'actitud fascistoide mostrada per 4 tarats pròxims a les idees pies negristes que consideren enemic qualsevol que exerceci algun tipus de lluita que no sigui emborratxar-se i drogar-se fins a oblidar que vivim en una societat imperfecte enfada molt.

Si a més aquests individus reben el suport de 4 puristes que ja fa temps que van oblidar que llibertat és capacitat d'elecció i anarquia manca de dogmes, converteixen a indymedia en un camp de batalla. Molta gent parla de la provocació de Negres Tempestes, però en canvi si mirem la seva web i els seus posts sols hi trobarem propostes i actes.

Per contra els que mai curren es dediquen a esbombar mentides, a explotar odis i manipular paraules de persones que en el seu dia lluitaren com ara ho fan negres tempestes i molts altres col·lectius, procurant trobar punts en comú per comptes d'intoxicar a base de mentides.

Els que sabem qui milita a negres tempestes sabem que són gent implicada en molts projectes de base dels que millor rutllen de la ciutat. Per això han treballat conjuntament amb organitzacions que tots sabem que d'independentistes no en tenen res, alguns han militat al moviment okupa i en d'altres mogudes sense demanar-nos a tots que ens sotmetem a les seves creences.

Ja està bé de nazi-anarquistes, persones que no saben que anarquia és una praxis i no una teoria tancada, que Bakunin mai va pretendre tenir la veritat que ara aquests otorguen més de 100 anys desprès, en un altre indret i en una conjuntura totalment dispar.

Sosl em resta pensar que la mitat són sectretes i l'altre mitat no us adoneu que el que esteu intoxicant indymedia, monopolitzant-lo amb l'esperança de a base de crits, odi i ràbia destruïr a una gent que curra des de fa molt temps i que al final s'han decidit a probar un nou camí, que encertat o equivocat és del tot lícit, especialment quan sabem qui són i a on han currat amb molt d'èxit.

Que els pies negros critiquin i intoxiquin embrutant indymedia i el nom de l'anarquisem passi, però que ho facin alguna gent de bona fe no ho puc entendre.

PD: Al final m'acabarè fetn de negres tempestes, si tants criden serà que tenen raó.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
28 ago 2007
Molt bé el texte.

Només una cosa, tampoc cal ficar-se amb els peusnegres, que no és el mateix que crostes.
El peunegrisme és per a molts/es una opció politica i una manera de vida sense participar en les relacions econòmiques (es a dir, treballar i consumir el minim possible). Aixó no vol dir el mateix que crosta, a banda que es comparteixi o no la idea.

El meu suport a negres tempestes, enss veiem a la diada
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
28 ago 2007
Jo també vull donar suport a megres tempestes malgrat no ser anarquista, veig que sou una bona gent, treballadora, combativa i amb les idees clares.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
28 ago 2007
y el culto - manipulador intoxica desde el despachito de secre y se cree el amo y señor y solo curra para indepes, chupando tinta, no se lo curra en la contrainformación, ni en conciertos de autogestión (Si por el fuera todo el mundo a rascarse el bolsillo, por eso la cuota está a 12 €), ni en solidarizarse con compañeros que tienen problemas sino con recien llegados de los que se puede sacar partido mediático. eso si, echar una mano en la barra de maulets para eso si que estamos. y para hacer moobing a sus propios compañeros para eso también y difamar y manipular e incumplir acuerdos asamblearios....y muchos etc.no nos hables de praxis anarquista, te contradices cuando atacas a los que estamos hartos de ti llamandonos puristas. Como te gusta fardar de sabiondo colega, pero has dejado impronta en el recuerdo que de ti tienen los que si se lo curraron. y para ti "manca de dogmes" sabemos que significa: TODO ES GESTIÓN (¡Aprendiz de político!).
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
28 ago 2007
dir que els piesnegros consumeixen el minim es faltar a la veritat, jo a molts els he vist amb bons mobils.

i mes que independentistes que es fan passar per anarquistes crec que es al revés i sino mireu quants anarquistes hi ha actualment i quants indepdentistes, no té color senyors.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
28 ago 2007
Aquets suposats "Anarquistes" que no aporten res i es dediquen a lluitar contra el capitali i el sistema intoxicant i reventant fòrums d'indymedia. Segur que molts d'ells són policies...

INTOXICADORS FORA D'INDYMEDIA !
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
28 ago 2007
por qué tan usado el argumento, de que lxs anarquistas o son yonkis, costras o policías? por qué?
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
Aquest es un post manipulador i tergiversador i aixo comença a semblar una declaracio de guerra.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
Companyxs moderadorxs d'indymedia:
Perdoneu, pero en aquest titol de noticia, podriem dir que hi ha algun INSULT o VEXACIÓ als demés usuaris, oi? Al menys a mi em sembla ofensiu, perque he opinat respectuosament en contra de l'agresio alxs llaunerxs, i tambe en contra de que algunxs facin servir la paraula "costra" per delegitimar tot el que no els agrada i em trobo aquesta rabieta infantil per resposta. O demanem respecte a tots o aixo es can pixa.
Salut.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
El titulo de este articulo de interes nacional es un insulto a tod@s los compañeros anarquistas que desde hace muchos años estamos trabajando para que todo marche un poquito mejor,asi que puest@s a hablar de incultura e ignorancia y a el facil etiquetismo de cafeteria,de vez en cuando ,aconsejo,pasaos por vuestro cerebro y preguntad a vuestras neuronas si es verdad eso de que la tierra es redonda.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
Jo, que no sóc anarquista, penso que als Països Catalans, fóra de Negres tempestes (i d'algun altre col·lectiu o experiència com catarko i tal) "no hi ha anarquistes". Ras i curt. Per què sense justícia i sense llibertat no hi ha anarquia (o sí?)

PS: Els altres ja us pdoeu morir tots.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
Quan les idees estan mal explicades, fent us de paraules a sovint massa intoxicades passa el que passa... a veure si apreneu els de "Negres tempestes". Jo de vosaltres evitaria utilitzar la simbologia independentista com l'anarquista. Crea molta confusió i no fareu més que rebre merda de totes bandes. Salut i força per seguir treballant!
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
Começant per el seu logo.
prou amb la tonteria, no?
29 ago 2007
ostrers tu! doncs no ajudes gaire amb els teus comentaris, només reavivaràs el debat, però també la intoxicació. Un post no arregla res, pareu ja amb les tonteries, que si indepe CENETERO, que si anarcoinepes, que si els anarquistes no poden defensar el seu poble... tot plegat, el que és a mi, ja hem cansa.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
Es clar que cansa, i tant! Però... ni uns ni els altres prenen una aptitud una mica seriosa. S'acosta l'11 de setembre i els egos s'exalten. Ja sabem que per aquestes terres hi ha de tots els colors polítics. Però deixeu d'emprenyar-vos uns als altres, que tot plegat sembla que sigueu uns agitadors manats per a saber qui.

Apreneu de les protestes contra el G8! en las que participen col·lectius de tota mena. Accions, tallers, concentracions, assentades... cada un aporta per la seva banda, sense dir que han de fer els altres. Es convida a tothom que estigui en contra i tingui alguna proposta a dir.

L'error es no saber conviure amb la diferencia y no respectar als que ens envolten. Creient que tot aniria millor si hagués un sola manera de viure, sigui quina sigui. Les etiquetes polítiques per a xarrades de barra de bar!

Segons la meva opinió l'11 de setembre hauria de ser una data en la que tots i totes, hauríem d'expressar que és el que no ens agrada del sistema. L'11 de setembre es la celebració d'una derrota, perquè ens recordem que la llibertat s'aconsegueix treballant cada dia. Per portar banderes, posar flors a peu d'estatues i fer actes en memòria de morts, ja tenim a tot un exercit de polítics professionals i els mass media escampant la merda en directe.

Salut, amor i xarxa!
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
L'11 de Septembre es dede el meu punt de vista la mateixa merda que el 14 de Juliol, el 12 d'Octubre (Be potser aixo es una miqueta pitjor),el 4 de Juliol, el Aberri Eguna, el Yonki pur, el dia de la patria lunni, etc, etc, etc...
m'es ben igual. Per mi es tot pur folklore barrejant sentiments intangibles amb politica. Jo no el celebro.
Le jour du Quatorze-Juillet,
Je reste dans mon lit douillet ;
La musique qui marche au pas,
Cela ne me regarde pas.
/Cuando la fiesta nacional
Yo me quedo en la cama igual,
Que la música militar
Nunca me pudo levantar.
En el mundo pues no hay mayor pecado
Que el de no seguir al abanderado.

Brassens/Pierre Pascal y Paco Ibañez.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
O si espanyols i francesos contra catalunya quina novetat.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
mirar ,,, que sean ,,,buena gente ,,,, esta por demostrar ,,, pero siempre ,,,,, ahy q demostrar las cosas.....
una cosa es eso pero un anarquista cree en la luxa de el pueblo,,,, komo gente ,,,, y otra es poner fronteras ,,, kuando lo k kiere es kemar las banderas


salud y anarquia
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
On has llegit senyor koko lo de posar fronteres, etc. Molts teniu plantejament preconcebuts i a apartir d'aquí és imposible parlar

Anarkia total
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
senyores, no hablen de pies negros y de drogas, pues ustedes son los primeros en liarse un porro, beberse una cerveza o fumarse un cigarrito. No hablen de lo que no puedem negres tempestes. Lxs verdaderxs anarquistas no se drogaban, ni se drogan, ni se drogaran.
un saludos con mucha empatia
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
Home, acusar a Brassens o Paco Ibañez de anar contra Catalunya es ja, delirar una mica.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
que bien se lo pasan los mossos escribiendo aqui y vosotros siguiendoles el rollo
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
29 ago 2007
si m'he passat però es que m'ho heu posat a webo demano perdó per la pixada fora de test.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
31 ago 2007
curiosament els intoxicadors segueixen escrivint en espanyol gracies a un estat que els empara.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
31 ago 2007
curiosament els intoxicadors segueixen escrivint en espanyol gracies a un estat que els empara.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
01 set 2007
Insinues que si no els ampares l'estat espanyol, no podrien escriure en castella??? Tu flipes una mica.La gent escriu i escriura sempre en el que li doni la gana, i sobre tot a internet, mentres sigui un eina lliure.
Re: Inculto anarquistes intoxiquen indymedia
01 set 2007
no siguis tan ilús. Et convindria estudiar una mica de sociolinguistica. La gent no parla el que li dona la gana. Els habits linguistics generalment no són casuals sino que han sigut planificats políticament. Aquest és el cas en els Països Catalans, on durant 40 anys de dictadura Franquista s'ha intentat reduir el català a nivell domèstic, i així destruir-la definitivament. Després de la transició, no s'ha eliminat l'espanyol com a llengua oficial, sino que inclús s'ha seguit imposant educativament i institucionalment. Escollir un idioma no és neutral, també és polític, especialment aqui, on coexisteixen una llengua imposada i dominant i una altra d'oprimida i dominada. Dues llengues poden coexistir temporalment, però mai podran conviure harmoniosament, ja que la forta sempre es menja la més dèbil. La sociolinguistica és molt complexa, així que més val no parlar a la lleugera sobre aquesta temàtica.
Sindicat Terrassa