Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Acte-debat a Girona MDT
27 ago 2007
cartell8setembre2007web.jpg
LâMDT reuneix Serra, López Crespí, Castellanos i Infante en un acte-debat a Girona

Els ponents analitzaran, a partir de la seva realitat, la situació actual, les causes i perspectives dâalliberament dels Països Catalans

Amb motiu dels 300 anys de lâinici de lâocupació borbònica dels Països Catalans del sud de l'Albera i dels 348 anys dâocupació francesa a la Catalunya Nord, el Moviment de Defensa de la Terra (MDT) organitza el proper dissabte 8 de setembre un acte-debat sota el lema Més de 300 anys dâocupació francesa i espanyola. Ja nâhi ha prou! Ara, Independència.

En el debat, que tindrà lloc a les 7 del vespre a la Casa de Cultura de Girona i que sâemmarca dins dels actes de commemoració de la Diada dâenguany, hi intervindran:

Josep âCalaâ? Serra (Perpinyà). Independentista català. Actiu activista cultural de la Catalunya Nord. Membre de Ràdio Arrels, emissora que emet únicament en català i que treballa per la recuperació lingüística, cultural i nacional de Catalunya Nord. Ãs també membre del Casal Jaume I de Perpinyà.

Miquel Lòpez Crespí (Mallorca). Escriptor i col·laborador en diversos diaris i revistes de les Illes. Actiu militant antifranquista. Dirigent de lâOrganització dâEsquerra Comunista (OEC) a les Illes i del PSM als anys setanta. Membre de l'AELC i de l'Obra Cultural Balear (OCB). En la seva ponència, parlarà sobre el que ha representat per a lâindependentisme i la classe treballadora tant les renúncies nacionals i polítiques en la transició com la restauració monàrquica.

Carles Castellanos (Barcelona). Militant de lâMDT. Ãs professor de lâEscola Universitària de Traducció i Interpretació (EUTI) de la UAB. Ha publicat diversos treballs de contingut tant sociopolític com sociolingüístic i lexicogràfic. Ãs membre del Fòrum Català pel Dret a lâAutodeterminació (FOCDA) i del Col·lectiu dâOpinió Mata de Jonc. Ãs impulsor, a més, dâiniciatives com el Centre de Recerca i Documentació Pau Vila i el 3r Congrés de Cultura Catalana.

Toni Infante (València). Militant de lâMDT. Reconegut sindicalista del País Valencià. Membre de Coordinadora Sindical Obrera (COS) i impulsor de la Candidatura dâUnitat Popular (CUP) de València.

Els ponents, provinents dels diferents territoris històrics del país (Catalunya Nord, les Illes, el Principat i País Valencià), analitzaran, des de lâòptica de lâEsquerra Independentista o de lâEsquerra Nacional, quina és la situació actual de cada territori, les causes dâaquesta situació i les perspectives del procés dâalliberament nacional i social dels Països Catalans.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acte-debat a Girona MDT
28 ago 2007
podrien debatre com el gropuscle que s'anomena Mdt usurpant el nom de l'organització de masses dels 80 és el darrer tumor a extirpar de la pitjor etapa de sectarisme i oportunisme de l'independentisme

que bo, són tant pocs que a més dels 'joves valors' propis com l'infante i el guia han de convidar un que van expulsar ja fa anys per 'dissidente' i un exOIC del PSM
Re: Acte-debat a Girona MDT
28 ago 2007
ui he posat guia enlloc de castellanos, en què devia pensar XD
Re: Acte-debat a Girona MDT
28 ago 2007
ei pallasso, si no t'agrada l'acte no hi vagis i punt, ningú t'ha demanat la teva opinió... Deixa d'intoxicar i fes algo en la teva punyetera vida.
Apunt final, no soc de l'MDT.
Quin debat?
28 ago 2007
Aquest cartell no dóna gaire peu a pensar en un debat, ja que d'entrada llança proclames i no qüestions.
Re: Acte-debat a Girona MDT
28 ago 2007
Com sempre, la colla dels pejudicis (anti-secta i cia), aprofita l'anonimat per a l'insult fàcil i la desqualificació personal. A veure si creixem i madurem una mica nois, que això no és el pati del cole i menys encara una competició de qui és més immaculat.

I al que no li agradi que no hi vagi.
Re: Acte-debat a Girona MDT
28 ago 2007
Com ens tenim que veure al "Cala" ara amb el "Caste".
ara fara 20 anys que en "Caste" va amenaçar de mort al "Cala" per liquidacionista i traïdor a la causa. Els van tractar als "Fiblons" de xivatos, traidors, confidents, liquidacionistes,etc
20 anys despres esta demostrat que el "Cala i Fiblons" tenien rao amb el seu analisi i que els revolucionaris de boca a mes de boca lleugera van portar al moviment independentista a la total marginalitat politica diguis actual MDT- Castellanos.

PD. nomes cal recordar el text dels fiblons de l'epoca que va ser prou clarivident i encertat:
"l' IPC-Castellanos ha perdut el nord" .
mes de 20 anys despres encara el busquen!
Re: Acte-debat a Girona MDT
28 ago 2007
Fiblo, ni estem al 39, ni tampoc als 80, noi. Potser aquells que viuen dels records ho fan perquè són incapaços de construir res per al futur
Re: Acte-debat a Girona MDT
28 ago 2007
doncs a mi hem sembla un acte molt ben pensat.

precisament és una xerrada informativa i que per tant servirà tant per formar, com per debatre, doncs els anarquistes, com tothom, llença proclames i diria que practicament tot es pot debatre. (bé, jo no debatria sobre si el diòxid de carboni té un o dos oxigens per que en té un i punt, les palles mentals són perilloses).

per altre banda, qualsevol acte pels 300 anys està bé i mentres uns ens hem centrat a fer murals, jo precisament vaig defensar que també era molt important fer xerrades.

ja sé que hi ha ferides obertes de fa molts anys, però ens hauriem d'anar arreglant el cap tots plegats i discutir les coses a on toca. separats no anem enlloc. salut.
Re: Acte-debat a Girona MDT
28 ago 2007
hi ha xerrades més interessants i actes més profitosos que podem fer els independentistes que seguir venerant velles glòries que ens van portar al desastre als 80 i ara tornen a treure el cap a veure què arrepleguen entre el jovent que no els ha patit

a veure si ho tornen a engegar tot a la merda
Re: Acte-debat a Girona MDT
31 ago 2007
tu deus ser més gastadet que el primer post i mes touet que en Caste i cia, pel que s'explica en conjunt la mala baba amb els anys es va mesurant i apaivagant (ai, a quina tradicio politica em recorda aixo tovarich?)
Colera camping CNT