Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Sarkozy proposa la castració química
22 ago 2007
El president de la República francesa es va mostrar ahir favorable a la castració química dels pederastes en una compareixença davant la premsa després d'una reunió amb diversos membres del Govern destinada a estudiar mesures contra aquest tipus de delinqüents.

Nouvingut de les seves vacances nord-americanes i als pocs dies que un delinqüent sexual, reincident, violés a una criatura de cinc anys, Nicolas Sarkozy ha proposat que s'obri la via per a castrar químicament als pederastes.


El president francès va anunciar ahir dilluns mides més dures contra els pederastes, com la creació d'un hospital especial per a ells al que haurien d'anar obligatòriament i va assegurar que cap ho abandonarà fins que un comitè de metges dictamini que han estat guarits.


Sarkozy també es va mostrar favorable a la castració química dels pederastes en una compareixença davant la premsa després d'una reunió amb diversos membres del Govern destinada a estudiar mesures contra aquest tipus de delinqüents.


El Govern s'ha vist obligat a reaccionar després que la setmana passada un home condemnat en tres ocasions per abusos sexuals a menors reincidís amb un nen de cinc anys al que va mantenir segrestat diverses hores en Roubaix (nord-est), fins que la Policia ho va localitzar i va detenir.


En concret, va afirmar que els delinqüents sexuals només sortiran de presó quan hagin complert la seva pena, sense possibilitat de reducció, i després d'un examen de la seva perillositat per un comitè mèdic.


En el cas que els facultatius considerin que és encara perillós, l'individu haurà de ser internat en un hospital especial, la primera unitat del qual serà oberta el 2009 a Lió.


Els que no acceptin ser guarits dels seus impulsos sexuals durant la seva etapa en la presó aniran a aquest centre hospitalari mentre es consideri que són perillosos.


Qui si admeti el tractament destinat a la seva curació podran tenir permisos per a sortir de l'hospital, però sempre amb un "pulsera electrònica" que faci possible el seu control per les autoritats.


"No es pot deixar en llibertat a depredadors, a gents que poden matar i destrossar la vida de nens", va dir el president francès, qui va anunciar que el projecte de llei amb aquestes reformes serà presentat al novembre per la titular de Justícia, Rachida Dati.


Fonts: Agències/ PD
Mira també:
http://www.internostrum.com/tradurl.php?linkdesc=&direccio=es-ca&inurl=http://www.insurgente.org/modules.php%3fname%3dNews%26am

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sarkozy proposa la castració química
23 ago 2007
Al violador tiro en la nuca...
castracion quimica ni ostias
tiro en la nuca
Re: Sarkozy proposa la castració química
23 ago 2007
y también al pederasta, y al homosexual, y al etarra, y al rumano, y a ti también.
Re: Sarkozy proposa la castració química
24 ago 2007
Bueno que se puede decir sobre la castración química ¿Imnibidores de la tetosterona? pos vale, con quien no se puede no se puede, pero ¡Hay tanta locura en la sociedad capitalista y tantos pederastas y violadores a resultas de la depravación que alimenta aquella desde las iglesias, instituciones educativas, Tv (Y esta, desde mi punto de vista, que no tiene porque ser correcto, ha contribuido "especialmente" al aumento de casos de abusos sexuales desde que se inventó, así como de otrxs tipos de violencia), "prisiones varias","familias a la antigua usanza"....etc!

Y ¡Muy importante! ¿Lxs pederastas y violadorxs y maltratadorxs de buena familia también serán castrados?

No sé si algún día se podrán prevenir estos abusos sexuales, pués sería lo correcto. Prevenir desde la adecuada atención a la infancia y la salud por todxs y cada unx de nosotrxs, cuidandonxs solidariamente.... ¡Ojalá!
Sindicat