Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
+ fotos de la concentracio de suport a Laura
21 ago 2007
Avui a dos quarts de dues del migdia una trentena de persones s'han concentrat a les portes del mòdul penitenciari de l'hospital de Terrassa per donar suport i felicitar a la presa política Laura Riera pel naixement del seu fill Dídac. També s'ha recordat que la Laura aquest divendres 24 d'agost farà ja sis anys que va ser empresonada.
DSCN0038.JPG
DSCN0040.JPG
DSCN0042.JPG
DSCN0045.JPG
DSCN0044.JPG
DSCN0046.JPG
DSCN0048.JPG
DSCN0049.JPG
IMAG0085.JPG
BREU CRÒNICA DE LA CONCENTRACIÓ

Eren casi dos quarts de dues del migdia quan diverses persones s'han anat concentrant al parquing de l'hospital de Terrassa. Quan eren aproximadament unes trenta persones s'han desplegat dues pancartes o­n es llegia:"Benvingut Dídac, una raó més per seguir lluitant" i "6 anys segrestada per l'estat no en fan oblidar, llibertat preses polítiques". I s'han repartit fotografies dels presos polítics: del Diego,marit de la Laura i pare del Dídac, del Zigor,de la Laura, de la Lola, de la Marina.

Acte seguit s'ha marxat cap a la zona de l'entrada del Mòdul penitenciari. Just davant de les portes hi ha un parquing privat o­n hi havia un furgó i varis cotxes de mossos d'esquadra, amb tot d'agents desplegats que impedien l'entrada a aquest espai reservat i la concentració s'ha hagut de fer a continuació.

S'han repartits comunicats o­n es denunciava els 6 anys d'empresonament-segrest que porta la laura i es recordava la seva detenció i les condicions de vida a la presó. També és felicitava al Laura i al Diego pel naixement del seu fill Dídac i es demanava la llibertat de tots els i les preses.

Des d'un megafon s'han fet crits i càntics de suport durant tota la concentració.

Finalment s'ha llegit el comunicat que s'havia repartit i s'ha desconvocat l'acte, moment en el qual s'han llançat dos petards a mode de cloenda.

Quan la gent es disposava a anar cap al cotxes una fila d'agents antidisturbis s'ha apropat i han agafat un noi per identificar-lo sense donar cap motiu, suposadament s'havien espantat amb els petards. Després de tornar-li la documentació i quan la gent ja marxava definitivament, han aturat dos cotxes més de persones assistents a la concentració i els han identificat i han registrat els cotxes durant casi una hora.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: + fotos de la concentracio de suport a Laura
21 ago 2007
Ke no satiri esa terrassa alegre i kombativa i graxies a la penya ke ha vingut de Kny, sans...
Re: + fotos de la concentracio de suport a Laura
21 ago 2007
Molt ben fet!!!
Sindicato Sindicat