Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Una nova okupació a mOLLERUSAAA (Terres del pONENT)
21 ago 2007
Una nova okupació a mOLLERUSSA (TERRES DE pONENT)
Un grup de joves, de Mollerussa Llibertària, van okupar el passat dia 15 d’agost una casa a la ciutat de Mollerussa.
Els joves de Mollerussa Llibertaria han okupat una casa propietat de la comunitat de regants del canal d’urgell abandonada des dels anys 70. La casa està situada a la sortida de Mollerussa, al costat el canal, formant part del terme de Golmés.

El dia 16, els joves van rebre la visita d’una persona que deia venir en nom de la Comunitat de Regants del Canal d’Urgell. El dia 17 dues patrulles dels mossos d’esquadra van identificar 7 dels okupants sembla ser que per la intenció de la Comunitat de Regants de denunciar l’okupació per via judicial.

Els joves manifesten que fa més d’un any que busquen un espai. El van demanar a l’Ajuntament, han buscat espais de lloguer i van intentar contactar amb la Comunitat de Regants.

Davant les dificultats de trobar un lloc on dur a terme les seves activitats van decidir okupar aquest espai, amb gairebé 40 anys d’abandó, per rehabilitar-lo i dur-hi a terme activitats diverses.



---

This work is in the public domain

Comentaris

solidaritat!
21 ago 2007
un salut d'agermanament des del CARRER MOLLERUSSA de barcelona!!! estem resistint amb dues cases que l'ajuntament vol tirar fent fora veïns de tota la vida sense indemnitzar-los!!! bon pastor resisteix i mollerussa també!
Re: Una nova okupació a mOLLERUSAAA (Terres del pONENT)
21 ago 2007
Un abrasu des de Terrassa familia!!
Re: Una nova okupació a mOLLERUSAAA (Terres del pONENT)
22 ago 2007
Aupa, que alegria escoltar que per aquelles terres us organitzeu per okupar, ja anireu informant quan convoqueu alguna activitat, o quan necessiteu algo. Ens veiem a ja mateix. Marxem totes de les ciutats mecagundeuuuuu
Re: Una nova okupació a mOLLERUSAAA (Terres del pONENT)
19 set 2007
heu pensat mai a fer com tothom?? es a dir.. currar i pagar un lloguer d'un pis per viure-hi??? no us canseu d'anar donant tombs pel mon?? a mi mai se m'ha passat pel cap demanar a l'ajuntament un lloc per viure.. posats a fer demaneu també roba o menjar,, si us plau!kina barra k gasteu! treballeu!
Sindicato Sindicat