Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí
[CAJEI] Us esperem a l'Alça't!
11 ago 2007
Alça’t, un nou espai de lluita i de festa

Aquest any neix l’Alça’t. La trobada juvenil dels Països Catalans organitzada per la CAJEI. Durant tres dies, el 21, 22 i 23 de setembre de 2007, la vila de Caldes de Montbui, a la comarca del Vallès Oriental, s’omplirà de xerrades, d’activitats, de cultura popular i de concerts.
alçattotesactivitats.jpg
És després de cinc anys de feina i en un moment de creixement, quan la CAJEI ens plantegem fer l’Alça’t 2007. Un espai on la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista pugui mostrar la feina feta al conjunt del jovent dels Països Catalans. Un espai, on es pugui donar a conèixer el nostre projecte social i polític. Una trobada que pugui combinar la lluita que ens empeny a treballar amb la gresca que sempre uneix el jovent.

Durant l’Alça’t es faran diverses xerrades. El primer dia una taula rodona internacional agruparà diversos testimonis de pobles en lluita de la Mediterrània amb l’objectiu que ens donin a conèixer la seva realitat i la situació que estan vivint actualment. Ponents de Palestina, d’Occitània, Sards, Amazics, Corsos, Grecs i del Kurdistan viatjaran fins a Caldes de Montbui per ser presents a l’Alça’t.

Un dels plats forts de l’alçat seran les xerrades sobre la lluita per la defensa del territori, amb la intervenció de dues persones alemanyes, membres d’un centre social okupat de Berlín i de diversos membres de plataformes i col·lectius en defensa del territori als Països Catalans.

“La influència dels símbols� serà la temàtica d’un altre dels blocs, amb una xerrada en la que participaran professors universitaris, politòlegs i un membre de l’Associació per la recuperació de la memòria històrica de Catalunya. A més, l’Alça’t també comptarà amb la presència d’organitzacions de pobles en lluita dins les fronteres administratives de l’Estat espanyol, com ara gallecs, bascos, canaris o castellans.

La cultura popular també tindrà el seu espai a l’Alça’t, amb unes olimpíades populars, correfocs i una cercavila amb geganters, diables, pastorets i bastoners. A més, durant la trobada també es farà una manifestació, hi haurà parlaments, actes polítics i una fira d’entitats on diferents col·lectius podran exposar i vendre el seu material.

Les actuacions musicals arribaran de la ma de grups com Su Ta Gar, La Gossa Sorda, Deskarats, Alerta Roja, Cesk Freixas, Boikot, Igitaia, Revolta 21, Pirat’s Sound Sistema i Obrint Pas, entre d’altres que vindran a actuar a l’Alça’t 2007.

Una zona d’acampada, situada al càmping de Caldes de Montbui i a només quinze minuts a peu dels concerts, permetrà que tots i totes les assistents pugueu portar la vostra tenda de campanya per poder estar durant els tres dies que dura l’Alça’t a la mateixa localitat. A més, l’Alça’t tindrà una ràdio pròpia que sonarà durant cada dia de l’Alça’t i que es podrà sentir als diferents espais i per tot el poble.

Des de la CAJEI afrontem amb molta il·lusió i moltes ganes aquesta gran trobada juvenil. Esperem que tots i totes vosaltres passeu uns dies on aprengueu moltes coses, us formeu com a persones i, sobretot, us ho passeu molt bé.

Us hi esperem!

Més informació:

www.trobada.cat

www.cajei.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI] Us esperem a l'Alça't!
11 ago 2007
Allà hi serem... la veritat és que promet molt i molt!
Re: [CAJEI] Us esperem a l'Alça't!
11 ago 2007
son gratix el concerts?
Re: [CAJEI] Us esperem a l'Alça't!
11 ago 2007
UU...

és clar que no, però 35 eurus per tot (tenint en compte les activitats) és molt bon preu...

i tant que vindrem!
Re: [CAJEI] Us esperem a l'Alça't!
12 ago 2007
Molt bones propostes. Veig que s'està treballant força bé! Enhorabona, ens hi veiem.

Salut!
Re: [CAJEI] Us esperem a l'Alça't!
12 ago 2007
de conya, els diferents actes i la zona d'acampada ben a prop, a més, de fàcil accés amb autobusos...

salut!
Re: [CAJEI] Us esperem a l'Alça't!
12 ago 2007
Ei,de bon rotllo. No acabo d'entendre perquè la Cajei fa aquest acte tant currat si els Mauelts ja han fet el Rebrot, no seria millor treballar plegats i organitzar alguna cosa conjuntament? Més que res per economitzar esforços i evitar duplicitat de feines. El Rebrot és un aplec consolidat i crec que seria millor unir els dos aplecs i fer-ne un de sol, seria més potent i econòmicament tots hi guanyaríem. En un país tant petit com el nostre i amb tant pocs independentistes revolucionaris no seria millor oblidar diferències infantils i anar tots i totes a una?
És només un petita crítica constructiva.
Re: [CAJEI] Us esperem a l'Alça't!
13 ago 2007
Jordi, és una reflexió compartida per molts militants. Però la unitat de les organitzacions juvenils és un camí llarg, i cal avançar amb passos lents, ferms i segurs. Del contrari, només trobarem desil.lusions.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more