Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Davant els talls de subministrament elèctric, la FAVB informa:
09 ago 2007
- A partir del 3 de setembre ens posarem en contacte amb tots/es vosaltres per preparar la campanya perquè les Associacions de Veïns i Veïnes recolliu la documentació de les persones afectades per tal de presentar les reclamacions en bloc a la companyia Fecsa-Endesa. Les entitats que no disposeu de personal per fer-se’n càrrec, podreu derivar els vostres veïns i veïnes a la Favb.

- Durant aquest mes d’agost l’oficina Servei d’Orientació Jurídica romandrà oberta. Atendran mitjançant un sistema de gestió de cita prèvia a través del correu electrònic soj ARROBA icab.cat o bé de forma presencial entre les 16:00 i les 19:00 hores. L’atenció es durà a terme, en l’horari assignat, a les dependències del Col·legi d’Advocats de Barcelona (Mallorca, 283).

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Davant els talls de subministrament elèctric, la FAVB informa:
09 ago 2007
a ver cunado se acuerdan tambien de nosotros
Re: Davant els talls de subministrament elèctric, la FAVB informa:
09 ago 2007
Federació de Veïns i Veïnes? :S
Federació de Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, que es com dir... federació de corruptes BCN.
MOLT IMPORTANT
Re: Davant els talls de subministrament elèctric, la FAVB informa:
10 ago 2007
Pues asamblea de okupas es como decir asamblea de pulgas. Lo digo porque seguramente habrá más que okupas en la reunión.
Re: Davant els talls de subministrament elèctric, la FAVB informa:
10 ago 2007
I dir redado és dir re(tar)dado, ho dic perque segurament algú no s'ha adonat que ets un madero.

Dir-li a la FAVB que és una federació de corruptes és ser un solemne imbècil que no sap ni del que parla. El nom que t'has apropiat defineix molt bé el teu cervellet.
Re: Davant els talls de subministrament elèctric, la FAVB informa:
10 ago 2007
I el teu reflecteix el teu esperit censurador? vinga...

FAVB: Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona, no de "veïns i veïnes", d'acord?

Ara, no saps el que es una Associació de Veïns? pregunta-li a la gent de la Barceloneta-L'Ostia, als afectats pel Pla Caufec, a la gent de Bon Pastor i Torrebaró, a la Pataforma Congrés, als afectats pel TAV,... Segurament et diran que les associacions de veïns només en tenen el nom, i que en la majoria de casos són corruptes i actuen com a màfies o com a un simple departament més de l'Ajuntament de Barcelona, el Patronat Municipal de l'Habitatge o la Generalitat.

Oh, no, és clar, la FAVB és molt progre-guay, publica coses a Indymedia i penja el Contra-Infos i l'Info-Usurpa... deixeu-vos de tonteries, no enganyeu a ningú. Recolzeu els conflictes veïnals (vull dir als afectats, als que lluiten, no a les associacions corruptes) i no aneu tant de progres.

Ara insultam... imbècil, no saps de que parles (o volies dir: "pse... no cridis tant, que la gent s'enterarà"?) noseque. Vergonya us hauria de donar!
Re: Davant els talls de subministrament elèctric, la FAVB informa:
10 ago 2007
Em sembla que està tot dit...

"Ara, no saps el que es una Associació de Veïns? pregunta-li a la gent de la Barceloneta-L'Ostia, als afectats pel Pla Caufec, a la gent de Bon Pastor i Torrebaró, a la Pataforma Congrés, als afectats pel TAV,... Segurament et diran que les associacions de veïns només en tenen el nom, i que en la majoria de casos són corruptes i actuen com a màfies o com a un simple departament més de l'Ajuntament de Barcelona, el Patronat Municipal de l'Habitatge o la Generalitat.

Oh, no, és clar, la FAVB és molt progre-guay, publica coses a Indymedia i penja el Contra-Infos i l'Info-Usurpa... deixeu-vos de tonteries, no enganyeu a ningú. Recolzeu els conflictes veïnals (vull dir als afectats, als que lluiten, no a les associacions corruptes) i no aneu tant de progres."
Re: Davant els talls de subministrament elèctric, la FAVB informa:
10 ago 2007
Sospecho que la FAVB aparece para contrarrestar a plataforma de personas afectadas por el apagón. Así, siempre habrá la posibilidad de presentar una contraoferta más asumible por las empresas e instituciones, que pueda contrarrestar y dejar fuera de toda reclamación, las demandas presentadas desde dicha plataforma. A fin de cuentas, los verdaderos perjudicados y perjudicadas, son las personas que se han quedado sin luz y que tienen que soportar los apagones y el humo, los malos olores y el contínuo ruido de los generadores, así como la indiscriminada ocupación del espacio público por parte de las diferentes empresas que están haciendo su agosto.
Re: Davant els talls de subministrament elèctric, la FAVB informa:
10 ago 2007
¿Hay platafomra de afectadxs? Es que estuve fuera (intercambio cultural, no os creais... xD) y me perdí todo lo del apagón.
Pues si, opino lo mismo que dice "afectado por la moda institucional del progreso".
Salud!!!
Re: Davant els talls de subministrament elèctric, la FAVB informa:
10 ago 2007
a mí lo que me jode es que en el último numero de la revista "carrer" hay un montón de artículos en que se critica al ayuntamiento, a los mossos, se plantea la convergencia entre la favb y los okupas, se va de guais en tantos temas... y en la última página reluce una superentrevista con la jefa de la asociación de vecinos de bon pastor, con tanto de foto, en la cual no se hace ninguna mención del hecho de que cuatro familias de la primera fase y doscientos más de las siguientes han pedido hace años ayuda a la favb para que medie en el conflicto, y ellos han ignorado siempre cualquier versión de los hechos que no fuera la de la asociación de vecinos. Por esto jode que vayan tan de guais.
El artículo de que hablo en Carrer podía haber salido en cualquier revista del ayuntamiento o filoinstitucional; tiene el mismo tono, la misma finalidad política, en ello hay las mismas mentiras y la misma voluntad de esconder el conflicto y desanimar a los vecinos que no están de acuerdo con el "pensamiento único" que rige en el barrio y en la AVV.
Re: Davant els talls de subministrament elèctric, la FAVB informa:
10 ago 2007
Exacte. Intenta donar una falsa imatge de "alternativitat" (:S) que a l'hora de la veritat es limita a la seva revista (la mencionada "Carrer"). Així, per un costat critica a l'Ajuntament i per l'altre li fa el joc a les institucions i ignora els conflictes veïnals que pateixen els veïns i veïnes de Barna.

La FAVB no ens representa!

Desde una Casa Barata, Bon Pastor.
Recolzem les lluites veïnals!
11 ago 2007
El que més em sorprèn es que tot i els comentaris que hi han criticant el funcionament de la FAVB encara no s'hagin defensat. Bueno, la veritat es que no em sorprèn gens doncs es el que sempre fan.
Desde les Cases Barates de Bon Pastor s'ha demanat varies vegades un mínim de voluntat a la FAvb per a que escolti als veïns d'aquest barri, així com suposo que hauran fet en altres llocs com a la Barceloneta o Torre Baró.
La resposta de la Favb sempre ha sigut el silenci, justificant la seva absència dient que no poden ficar-se en temes on ja existeixen les AVV de barris, això demostra la poca voluntat i consciència per escoltar els veritables problemes que hi ha a Barcelona i ignorant que dintre de la seva federació existeixen AVV on predominen interessos economics de particulars, com es el cas de Bon Pastor, amb la seva presidenta al capdamunt. Estem farts que desde la FAVB vagin tant de progres quan ignoren totalment les lluites veinals que s'oposen al model de ciutat de l'ajuntament, eliminant del mapa un barri obrer històric amb 80 anys de vida, sentiments i lluita, per a construir-hi blocs de pisos d'on obtindran quantiosos beneficis.

Menys silenci cap a les lluites veïnals i més compromís amb els veïns i veïnes, encara que això vulgui dir passar per sobre de les AVV com la de Bon Pastor.
Salut i resistència des de les Cases Barates!!
Re: Davant els talls de subministrament elèctric, la FAVB informa:
11 ago 2007
f
Sindicato Sindicat