Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sexualitats : sense clasificar
div 10 petonada contra l'homofòbia a Bcn
08 ago 2007
images.jpg
Divendres 10 d'agost a les 20:00 hores davant del bar homòfob Chekere Jazz, al carrer Ample 54 de Barcelona: petonada popular contra l'homofòbia.


text del Col·lectiu Gai de Barcelona:

La decisió de fer una copa per tancar una nit romàntica pot esdevenir dramàtica. El passat dimarts 31 de juliol, en Carles i en Joan van voler fer una copa al bar Chekere Jazz després de sopar. Ja havien anat a aquest local diverses vegades, però mai havien mostrat el seu afecte públicament; no per res, sinó que fins dimarts van fer el que fem tots nosaltres: besar-se, estimar-se quan el cos t'ho demana. El fet de fer-se un petó aquella nit va fer que esclatés l'homofòbia del barman i encarregat del local. A crits, el cambrer i propietari els va indicar que allò era lleig, que estava malament, que se n'anessin als “seus� locals.

En Carles i en Joan després d'intentar fer-li veure el seu error van girar cua, però amb la ferma decisió que volien reparar la humiliació. Per això, un cop ens van informar, des del Col•lectiu Gai de Barcelona vam animar-los a posar la denúncia pertinent i també vam decidir que faríem una concentració per denunciar públicament els fets, el divendres 10 d'agost a les 20:00 hores davant del Chekere Jazz, al carrer Ample 54.

Perquè estimem l'amor lliure, perquè no ens agrada que ens discriminin, perquè no volem ser animals exòtics del zoològic particular que és el ghetto del Gaixample, perquè tenim dret a mostrar el nostre amor quan i on volguem, tots nosaltres volem cridar contra l'homofòbia.

Perquè és un acte de responsabilitat fer entendre a aquest i altres empresaris que el dret d'admissió es quelcom diferent de la llibertat d'opció i d'identitat sexual, perquè per moltes lleis que ara ens emparin hem de continuar lluitant perquè la societat canvïi realment, perquè sovint trobem el silenci com resposta al nostres crits, el proper divendres 10 d'agost a les vuit del vespre farem una petonada contra l'homofòbia.

Si els molesta el nostre amor, que el provin, que pot ser és que son víctimes de l'autorepressió.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: div 10 petonada contra l'homofòbia a Bcn
08 ago 2007
Per l'amor i per l'alliberament de les persones, sigui quin sigui el nostre desitg, aixi q a morregarse, davant el bar aquest .

Visca l'amor a "quemarropa""

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more