Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : ecologia : altres temes : especulació i okupació : guerra
perill entren maquines a caufec - porta bcn
01 ago 2007
quan el capitalisme et dona vacances, aprofita per hipotecar el teu futur i carregar-se el territori.
Les màquines tenen previst entrar a caufec demà, dia 2 d´agost.
estiu 07.jpg
previ a les maquines3 copia.jpg
previ a les maquines2 copia.jpg
l´ajuntament d´esplugues i sacresa han cregut oportú començar les obres del Pla Caufec-Porta Bcn. I ho fan just quan molta gent està de vacances. I no és coincidència que passi això.

Ja tenen experiencia i han aprés que quan millor poder realitzar-se les accions de destrucció i prepotència es quan els mateixos que sostenten la maquinària especulativa estan de vacances. Eviten així que algú pugui qüestionar allò que fan. Eviten així que algú pugui organitzar-se.

Et convidem a deixar les vacances o venir a fer-les Esplugues. Si pensaves fer unes vacances revolucionaries anant a Chiapes o a Irlanda o Eukal Herria o qualsevol racó del mon on es lluita... organitza´t amb el teu grup d´afinitat i munta una sortida a "esplugues ciudad de especuladores". Fes la teva accion autònoma...SOLIDARITAT ACTIVA!

anims i si algun dia ens veiem...que sigui al carrer!!!

RECORDA: 15 de setembre ASSEMBLEA GENERAL 17h. a cal suis.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: perill entren maquines a caufec - porta bcn
06 ago 2007
Estem vivint sota una forta dictadura político-económica. A molts pobles "els ajuntaments" imposen la destrucció territorial dels municipis, evidentment, sense el consentiment dels ciutadans,que patim aquesta destrucció del nostre hàbitat amb una profunda angoixa...i impotència que creix dia a dia. No ens representen...ergo ¿qué foten dins dels nostres ajuntaments????
Mentrestant anem fent altres mesures, hem d'impulsar una iniciativa legislativa: La Llei de la Regulació de la Funció Política, la qual impedeixi que "qualsevol" es faci amb un càrrec públic. Hem de controlar el sistema d'accès als carrecs públics i que siguin clarament responsables del que fan o no fan; estem parlant de les persones. Les eleccions només s'encarreguen dels partits. Dels energúmenos que formen part dels partits no hi ha res que ho reguli, i això ho hem de canviar URGENTMENT!

Una abraçada a Esplugues des de Corbera de Llobregat
Missatgera@
Re: perill entren maquines a caufec - porta bcn
07 ago 2007
Vecinos del B Pastor en lucha.
Teneis nuestro total apoyo por vuestra lucha si nos lo permite las instituciones estaremos en dicha reunion.Si necesitais alguna cosa que este en nuestras manos nos lo comunicas.
No estais solos animo.
R.F.M
Sindicato Sindicat