Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
3 persones dormen al carrer de l'Òpera, vigilant maons i ciment
26 jul 2007
Tres persones vigilen una pila de maons i de ciment a les portes del cso l'Òpera, desallotjat ahir al matí.
totxos petita.jpg
petitta currantes.jpg
peons.jpg
Ahir a primera hora del matí va ser desallotjat el cso l'Opera. No va haver-hi cap detingut. Durant el matí, la gent que es va anar apropant als voltants de l'Òpera van ser identificats, insultats i agredits pels gossos d'esquadra.

A la tarda es va fer una "manifestació" pel centre de l'hospitalet. Un desproporcionat dispossitiu dels gossos va envoltar el grup de persones que es manifestaven. Aquesta situació no es nova tampoc a hospitalet. A les últimes manifestacions i cercaviles que s'han fet a hospitalet, aquestes han sigut rodejades completament.

Per acabar-ho d'adovar... a la nit, tres persones extrangeres van romandre a una de les portes del centre social, vigilant una pila de maons i de sacs de formigó, que han servit per a tapar tots els accessos a l'Òpera. Algunes persones es van apropar i van corroborar que estaven vigilant, pero no van dir res més. No sabem res més, si estaven contractats, qui els havia contractat, si tenien papers (aparentment eren pakistanesos),...... Si alguna persona va parlar amb ells i sap alguna cosa més que ho comenti, pensem que tot plegat fa pudor i estaria molt be esbrinar que pasa realment.

La Vakeria, l'Escola, la Bodegueta, la Lokeria, l'Òpera.... resisteixen!!! per que no desallotjen les nostres idees, i seguim dient... Corbacho, l'hospitalet no es tu cortijo

Salut i resistència!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 3 persones dormen al carrer de l'Òpera, vigilant maons i ciment
26 jul 2007
Uau heu de fer la revolució i si hi ha tres persones a la porta us feu caqueta, quins gudaris mare meva juasjuas
Re: 3 persones dormen al carrer de l'Òpera, vigilant maons i ciment
26 jul 2007
No t'enteres de res... pringadet!!Jo he pasat cap a les sis i mitja del matí i només quedava un noi que no sabia parlar català ni castellà.
Re: 3 persones dormen al carrer de l'Òpera, vigilant maons i ciment
26 jul 2007
Ahir, a la concentració al ajuntament de L'H, em vaig sentir defraudat. Podem estar d'acord que hi hagui o no disturbis darrera un desallotjament, però joder, que no hi hagui ni la lectura d'un manifest, o un cercavila fins l'Ajunta, un triste megàfon... Estem molt dormits!!!!!!
Moviments Lúdics
26 jul 2007
>però joder, que no hi hagui ni la lectura d'un manifest, o un cercavila fins l'Ajunta

ai pardal!, trobes a faltar en les accions reivindicatives les cercaviles, cercatasques, batucades, concerts, bongos, malabars, performances, actuacions còmiques, disfresses, VJ´s, DJ´s, Soundsistems...?!

I és que no ens enganyem, això no són els Moviments Socials (M.M.S.S.) són els MOVIMENTS LÚDICS (M.M.L.L.)
Re: 3 persones dormen al carrer de l'Òpera, vigilant maons i ciment
26 jul 2007
ups, em comptes de defraudat volia dir, decepcionat. Hauria estat txulu una petita actuació de Opera.
Re: 3 persones dormen al carrer de l'Òpera, vigilant maons i ciment
28 jul 2007
insinues que no es va tornar a entrar a l'opera perque hi havia tres persones vigilant?
realment no t'enteres de res (pringadet!).
els gossos van tornar a actuar a la seva manera, pero que no es pensin que van sorpendre a ningú, sus cabezas pensantes no funcionen gaire bé, i tot va sortit més o menys segons lo suposat. pero una de les diferències entre gossos i persones és que nosaltres no aprofitem la superioritat momentania que podriem tenir davant de tres pobres immigrants que estan sent utilitzats vilment, i no els treiem del mig i entrem a hosties.tampoc és lo més pràctic i funcional.
no us penseu que això s'ha acabat, haureu entrat a l'opera, pero no als nostres caps, i les nostres idees mai s'acabaran.
PD: una disculpa pels pobres gossos que van haber de patir el calor de sol durant les hores d'estar de peu, amb la mandibula de est a oest, segur que tenien ganes de donar uns copets a algú, en fi, tant de bó haguesin nascut amb alguna neurona més,i amb una mica més d'autodeterminació.
l'Òpera i ciment
29 jul 2007
quan la suor no és d'impaciència de satisfacció,
quan els cors bateguen per compació,
quan les unions no són més que per interes-aparenciat,
quan les llagrimes no son de ràbia són de fum esfumat,

aleshores, els cors, la suor i les llàgrimes són d'okupes desgarriats

per cert, no tornis a preguntar-nos com ens va la uni
Sindicat Terrassa