Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Els veïns tallen el carrer Escorial després de dos dies sense llum
25 jul 2007
·Creix l'indignació dels graciencs després de més de 48 hores sense subministrament elèctric

Una seixantena de persones han tallat el carrer Escorial per protestar i mostrar l'enuig per la persistència de l'apagada de llum a les seves cases. Després de més de 48 hores sense subministrament elèctric, els graciencs de La Salut han sortit amb cassoles al carrer i han tallat durant molts minuts el carrer a l'alçada del carrer Providència.

A l'interior de la notícia podeu veure més imatges impactants. Per exemple, la que mostra com els busos turístics s'han quedat encallats al carrer per la protesta veïnal.

Notícia publicada a www.transversalweb.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els veïns tallen el carrer Escorial després de dos dies sense llum
25 jul 2007
Evidentment cal plantar cara a aquesta colla de lladres, ara i sempre, però hi ha quelcom de repulsiu en aquesta protesta (i en moltes d'altres): la gent només es mou quan fallen els serveis. Sembla que la població ha renunciat a canviar res del que els afecta i només reclama que el que ja hi ha funcioni adequadament. I una població així, i perdoneu-me, es mereix tot el que li passi.

No em crec que el principal problema de la gent normal, treballadora, sigui que se li podreixin quatre verdures, ni que hagi d'esperar molt el tren. I si és així llavors jo, que cobro una merda, que m'exploten, que he de tragar merda dels meus superiors sols pel fet de ser-ho, que em foten obres al barri per cobrar comissions de les constructores, que m'enganyen cada quatre anys, i que a més em fot profundament viure tot això, sóc un extraterrestre o quelcom així.

Menys indignar-se per foteses i més lluitar per la vida de debò.
Sindicat Terrassa