Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
Cassolada popular a Gràcia contra Fecsa, Endesa, Clos, Hereu i la mare que els va fer a tots plegats...

A les 18h a la Pç Joanic

No pagarem cap factura
Fins que no ens tornin la verdura!!
(i els cogelats i el peix i la carn...)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
Algú pot confirmar si també es farà alguna altre concentració com les d'ahir a Passeig Maragall o Avinguda Meridiana?
Tots a manifestar-nos en contra dels de sempre per demanar el que ens correspon.

Salut
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
Encara hi ha milers de veïns al barri sense llum. Si ahir vem sortir, avui, tinguem llum o no, hauríem de sortir, ja sia per solidaritat amb els altres o ja sia per deixar palès la nostra indignació per aquests 3 dies.

Jo proposo que tornem a trobar-nos a les 10 a Meridiana amb València.

Salut i al carrer!
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
Evidentment cal plantar cara a aquesta colla de lladres, ara i sempre, però hi ha quelcom de repulsiu en aquesta protesta (i en moltes d'altres): la gent només es mou quan fallen els serveis. Sembla que la població ha renunciat a canviar res del que els afecta i només reclama que el que ja hi ha funcioni adequadament. I una població així, i perdoneu-me, es mereix tot el que li passi.

No em crec que el principal problema de la gent normal, treballadora, sigui que se li podreixin quatre verdures, ni que hagi d'esperar molt el tren. I si és així llavors jo, que cobro una merda, que m'exploten, que he de tragar merda dels meus superiors sols pel fet de ser-ho, que em foten obres al barri per cobrar comissions de les constructores, que m'enganyen cada quatre anys, i que a més em fot profundament viure tot això, sóc un extraterrestre o quelcom així.

Menys indignar-se per foteses i més lluitar per la vida de debò.
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
Tot això es increible! Però un d'a peu te tota la raó del mon. Protestem per altres coses realment interessants. Prenguem Barcelona però per raons de pes i no per manques de suministre.

Salut
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
L'Esquerranisme com sempre campant per Indymedia... senyors Gurbman i a peu, puc entendre el plantejament de fons que dieu, però no deixa de ser incomplet.

En primer lloc, per què els que ens mobilitzem tot l'any, els que okupem, els que per fer X coses hem tingut X conseqüències repressives,... TAMBÉ ens vam mobilitzar ahir, i no entenc per què per culpa d'una gran massa alienada (que sí que teniu raó) ja ens hem de fotre tots.

A més a més, jo no sé vosaltres, però jo no he renunciat a que "l'anticapitalisme" sigui una postura que triomfi, i d'alguna manera (no crec en receptes màgiques sinó en el treball) s'ha d'intentar intervenir, però intervenir realment en la societat. Quan passen coses d'aquestes S'AGUDITZEN una sèrie de contradiccions que l'estat intenta amagar durant tot l'any amb els seus mitjans de dominació ideològica (llegeixi's TV's, premsa, radios,...) i els seus productes de consum. Comencen a posar-se en qüestió teories com que "l'estat està per garantir el servei als ciutadans".

I en tercer lloc, per què si aquesta massa alienada ARA comença a estar confusa, a plantejar-se certes coses, doncs precisament és el moment menys indicat per apartar-se i fer-se l'autista.

Salut, i una última reflexió: no es tan imprtant el com sorgeixen les protestes, ainó sobretot com es desenvolupen, cap a on van, i com acaben.
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
Em pensava que amb "evidentment cal plantar cara a aquesta colla de lladres, ara i sempre" ja deixava clar que aquestes paraules no anaven dirigides a qui les llegirà aquí, que sé que la majoria lluitem tot l'any, però m'he equivocat. I naturalment el destinatari de les meves paraules mai les llegirà, però bé, considerem-ho una pataleta.

El que sí trobo, i dieu-me derrotista, és que no està en la nostra mà radicalitzar ni dur més enllà de si mateixos els conflictes. Què queda de la nit abans de les generals post-11M, tan prometedora? Què queda de l'assumpte del túnel del Carmel? I de Rodalies RENFE? I de tants i tants conflictes puntuals. Crec que la població en general fuig de tot el que olori a política. S'accepta el que hi ha, passivament i sense cap entusiasme, però s'accepta, i es fuig de tothom qui proposi altra cosa perquè al cap i a la fi ja hi han confiat prou cops, i MAI encara s'han vist resultats diferents.

Evidentment cal que qui no ens hem rendit al capitalisme i al no-pensament imperant al món sencer seguim participant en les lluites, i intentem que aquestes vagin més enllà del conflicte que les desencadena, però siguem realistes: el més probable és que quan torni la llum i passin un parell de mesos tot quedi en res, que és la tònica general dels darrers temps. I dic probablement perquè per sort sempre hi ha un component d'imprevisibilitat. Almenys encara.
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
Algú em pot dir que hi pinta l'Hereu o el Clos? A mi em sembla que la empresa que está funcionant malament és FECSA-ENDESA, no entenc la connexió amb Hereu o Clos...
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
Avuí tots a punt per a les 00:30 al lloc previst. Revolta
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
una cosa és clara: els botiguers s'emprenyen perquè el genero es perd, i amb ell els seus benefícis (minsus, davant la gran industria comercial)...
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
Jo al·lucino. Debat ultra-esquerranós de la gent que deu tenir llum. I lo de dir que qui es mou són els botiguers i ho fan per calers ja és flipant. Com si els treballadors de la SEAT ho fessin per amor a l'art o per amor a la revolució... Com si molts autònoms i molt petit botiguer no fos un matao com tots nosaltres.

bé. welcome to the real world. Val més que espabilem i deixem aquests debats ultra-esquerranosos si realment volem menjar-nos un rosco a nivell polític amb la població realment existent.
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
Tu també deus tenir llum, suposo, ja que escrius aquí. No crec comparable una lluita laboral amb això. Això és una queixa de CONSUMIDORS per no poder consumir, no de PRODUCTORS per un salari. I els botiguers seran uns matats però només miren pels seus beneficis particulars la gran majoria, així que jo políticament no tinc cap rosco a menjar-me amb ells.

Deixem de debatre, donem tota protesta per bona tal com vingui, liem tangana al carrer (per dir quelcom) dues horetes i l'endemà a currar, sí. L'important és menjar-se el famós rosco polític, no si aquest està passat, tendre, podrit o és fals.

I a banda de tot això, no mirar la tele durant dos dies no és cap drama. I si vols llegir, espelmes. No crec que sigui tan greu quedar-se dos dies sense llum a casa, estem molt mal acostumats.
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
El ciudadano medio, responsable, demócrata, que paga sus impuestos, de repente descubre dos cosas:

1) Que los políticos a los que paga no están para servirle a él sino al Capital.

2) Lo que es el mono (en su caso del calmante homogeneizador: la tele), después de dos décadas de despreciar a los yonkis.

Pues que se joda y que aprenda, que la verdad jode pero curte.

Llamadme ultraizquierdista si queréis: yo creo que lo sois vosotros, que cualquier lucha os parece justa.
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
sorry eh no volia ofendre al no-ciutadà mitjà no-responsable no-demòcrata que no paga impostos i que evidentment no s'indigna per un fet tal com que les elèctriques tinguin mil i pico milions d'euros de beneficis (mil i pico milions d'euros de beneficis repeteixo) mentre al mateix temps ni es molesten en oferir un servei mitjanament normalet al seus clients (tothom menys el viejo de la montaña).

és una bona lògica: gràcies FECSA-Endesa-REE per ensenyar-nos les veritats de la vida, que la verdad jode pero curte. jo a més et proposo senyor graciós de dalt, que vinguis (si sisplau) a alguna casolada de les de maragall / els quinze a ensenyar-nos la veritat de la vida als ciutadans mitjans. igual arribem tots plegats a alguna mena de comunió còsmica. igual et donen la comunió còsmica a hosties a tu, però bé en tot cas seria cosa d'una minoria, you know :-)
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
25 jul 2007
la gente que estaba hoy en la concentracion eran solo vecinos que pedian poder ver la tele y estar en internet. porque no les importa otra cosa. necesitan la maldita tecnologia. cuando pasan por delante de una concentracion me imagino que a la mayoria les importara un pepino porque la gente protesta.
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
26 jul 2007
mira lo que tú tienes se llama complejo de superioridad frente a esta gente que son "solo" vecinos y que valen, al menos, lo mismo que tú y que yo. no tengo nada claro que no les importe otra cosa y a lo largo de la historia de la ciudad ha habido unas cuantas ocasiones en las que se han movilizado: movidas contra la OTAN (que juntaban un montón de gente en los barrios), contra la guerra, etc. pero bueno, si tú lo que quieres es sumar gente para tus movidas, vale maś que te aproximes a esta gente de otra manera. si lo que quieres es preservar tu pureza frente a los "solo" vecinos, desde luego que lo estás haciendo muy bien.
Re: [Gràcia Cassolada] 18h Pç Joanic
26 jul 2007
Desde hace unos años para lo único que se han movilizado que no fuesen sus intereses particulares ha sido contra ETA y contra la guerra, movilizaciones teledirigidas por políticos todas ellas y en base a intereses de esos políticos (parlamentarios o extraparlamentarios, tanto me da). La única excepción quizás sea la cumbre del 2001 (o 2002, ya no me acuerdo).
Sindicato Sindicat