Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
"El Jueves" publica otra portada para "rectificar" la anterior
24 jul 2007
Sin perder el toque satírico que caracteriza a la revista semanal, los dibujantes de "El Jueves" han pintado dos caricaturas de Felipe de Borbón y Letizia Ortiz vestidos de abeja y margarita, respectivamente, bajo un gran título en el que se lee el "rectificamos" de rigor
AzkenEskju.jpg
Ya lo predijo el director de la revista la pasada semana, y así ha llegado la portada de la última tirada: con humor.

Una portada con un fondo amarillo y un gran titular en un rojo que caracteriza los colores de la mismísima bandera española, se lee un amplio "rectificamos" que han querido transmitir los responsables del semanal.

No obstante, el toque satírico no ha quedado de lado, y bajo la rectificación, "la portada que queríamos publicar".

Felipe de Borbón y Letizia Ortiz dibujados como la abeja que desea poseer el polen de la margarita. Así han querido dar la vuelta a la portada que tantos quebraderos de cabeza trajo a más de uno.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "El Jueves" publica otra portada para "rectificar" la anterior
25 jul 2007
A veure, l'acudit té la seva gràcia. Quan l'he explicat als companys del curro s'han rigut. Però, el que més m'emprenya es que vulguin fer folletin del segrest per aumentar les vendes. Crec que hi ha molt simulacre i molte hipocresia.

A part, tota la demagògia utilitzada sobre Juana Chaos ho trovo fortísim. Si l'Estat volia que Juana estigués més temps a la presó per l'atentat terrorista, que haguessin canviat el codi penal per ficar-li més anys de preso, però per escriure unes cartes continua siguen una hipocresia, i també que els autors de la portada l'utilitzin el cas de Juana per defensar el seu dret d'expressió

En l'Estat queda demostrat que continua no havent llibertat d'expressió i que aquesta es persegueix. Quan Paco Rana va dir "Españoles, no os preocupéis, que hemos dejado todo atado" deia una gran veritat, que estat tot lligat
Re: "El Jueves" publica otra portada para "rectificar" la anterior
25 jul 2007
el q t'emprenya és q "vulguin fer folletin del segrest per aumentar les vendes"??
clar, clar, era la primera intenció del Jueves, que els hi segrestessin l'exemplar per aconseguir publicitat... si, segur, segur, ben vist, enteradillo...

solidaritat amb totes les formes de repressió de llibertat d'expressió, independentment d'on arribin: de les revistes satíriques (i no pura i autènticament revolucionaries, com he vist que es criticava al Jeuves), o d'altres formes d'expressions mediàtiques de l'esuqerra radical revolucionària, o del país basc...
Re: "El Jueves" publica otra portada para "rectificar" la anterior
25 jul 2007
ke els hi segrestin la revista es una manera de fer-se propaganda...

segurament eren conscients de que estaven buscant els limits i si s'han atrevit és que tampoc ho veien txungo. et penses que son tant burros?

per cert. el jueves s'ha tornat una revista groga. en relació a les reivindicacions la portada és en el fons anecdòtica-.

per descomptat, solidaritat amb tothom qui sigui reprimit.
Re: "El Jueves" publica otra portada para "rectificar" la anterior
25 jul 2007
si libertad digital us dona suport, alguna cosa estareu fent malament,
http://www.libertaddigital.com/opiniones/opinion_38515.html
Re: "El Jueves" publica otra portada para "rectificar" la anterior
25 jul 2007
"Golpe de efecto
per Cuidado 24 jul 2007 09:20:49
---------------------------------
Manel Fontdevila, se nota un montón que ya pretendías que "El Jueves" saliera en primera página de todos los medios.

No nos digas que estabas de vacaciones porque esto os lo habéis currado. El próximo miércoles recuperaréis sobradamente todo lo perdido en el número 1573, que ya estaba medio vendido.

Estoy totalmente deacuerdo con lo que decíais en la portada (y lo que habéis martilleado siempre a la casa real), pero se nota que queríais sobrepasar los artículos de la ley que menciona la Audiencia Nacional, en un intento por reflotar las ventas, antes de que la empresa propietaria de "El Jueves" (MTI) os quiera retirar."
Re: "El Jueves" publica otra portada para "rectificar" la anterior
26 jul 2007
Claro, el director del Jueves es un tío que publica sin ningún interés económico... que hayan aumentado las ventas es casualidad...ya

Solidaridad con la represión de la libertad. Sí, pero a según quien a los Fachas no se la voy a dar. Pero, no seas tan ingenuo que uno tenga que dar una solidaridad ciega y no criticar nada. Vamos, que me parece que el listo vas a ser tu
Re: "El Jueves" publica otra portada para "rectificar" la anterior
26 jul 2007
si, clar, clar, jo soc el listo

i que segrestin i clausurin l'egunkaria i l'egin és una forma de fer-se propaganda,

mira, al Jueves no li passarà res, i probablement li servirà per augmentar les vendes del proper númer o i de l'especial que treuran l'1 d'agost sobre el segrest. Jo els compraré, com els he comprat els últims anys.

I si, no segueix cap línia política concreta, i si vols és sospitosa de ser groga. Però c'est la vie. sort de guardians de la revolució com tu que ens diuen qui segueix la línia de pensament pur i clar i l'autèntic camí revolucionari a seguir. Gràcies.

Però la meva solidaritat no és només als que pensen com jo, també sóc solidari amb qui tenen punts de vista diferents del meu... ¿o no?
Re: "El Jueves" publica otra portada para "rectificar" la anterior
27 jul 2007
Sacar a cualquier personaje politico en la portada, follando ...no es hacer humor politico. Es simplemente hacerse el gracioso, sin cuestionar nada. Ahora bien, sacar a felipin y a leticia a cuatro patas, es buscar publicidad garantizada, porque sabeis que eso traera cola, sin tener que mojaros nada en temas relevantes de politica y no arriesgaros a perder ni un lector. Mas bien es un intento por recuperar alguno de los miles de exlectores que os abandonamos por cacaculopedopisismo, sexismo y poca satira politica inteligente y mucho chiste televisivo. Sabeis que nadie ira a la carcel por esto, como si iria haciendo otro tipo de humor,y las posibles multas, o perdidas por el secuestro de la revista, las recuperareis con creces en el siguiente numero. Dais pena.
Sindicat Terrassa