Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Comunicat de suport a la convocatòria de vaga de les empreses contractistes i subcontractistes per l'empresa Telefonica
22 jul 2007
Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional), dóna suport a la convocatòria de vaga de les empreses contractistes i subcontractistes per la empresa Telefonica de España SAU al Principat de Catalunya. Les reivindicacions laborals de les empreses subcontractistes de Telefonica es basen en una igualació real de les condicions de treball d'aquestes amb l'empresa principal.
La convocatòria de vaga vol aconseguir l'estabilitat de la contractació, l'equiparació de les classificacions professionals i de les retribucions salarials, limitacions a l'excés de jornada setmanal i mensual, compensació en temps de descans de les hores extraordinàries realitzades i fer complir el deure que té Telefonica, segons l'Estatut dels Treballadors, de garantitzar la subrogació d'empreses en casos dels expedients de regulació d'ocupació.

Endavant com a organització compromesa en les lluites obreres i populars vol expressar la seva solidaritat de classe envers les plantilles en vaga i que només una alternativa política clarament rupturista pot aturar la situació de misèria, precarització i pèrdua constant i accelerada de drets que estem patint la classe treballadora dels Països Catalans.


Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional)
Països Catalans, 22 de juliol de 2007
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de suport a la convocatòria de vaga de les empreses contractistes i subcontractistes per l'empresa Telefonica
23 jul 2007
Pos bueno, pos vale, pos malegro...
Re: Comunicat de suport a la convocatòria de vaga de les empreses contractistes i subcontractistes per l'empresa Telefonica
23 jul 2007
Vaig passar per davant d'una concentració de treballadors en vaga el passat divendres, amb la furgo de la feina i els vam saludar i pitar per donar-lis ànims. Algú sap com va anar la vaga? No he trovat cap comunicat ni de CGT ni de Co.bas al respecte, essent els convocants de la vaga.

Ànims als treballadors en lluita!
Salut!
Sindicato Sindicat