Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Detingudes anti-TAV Torrassa
18 jul 2007
Les 2 persones que van romandre lligades al capdamunt d'una grua de 9 pisos a la Torrassa des de les 5 de la tarda del dilluns fins les 2 del migdia d’ahir, van ser detingudes al baixar i van passar la nit a la comissaria de Can Serra.
La acció responia a la crida feta des de la acció contra el TAV desenvolupada al llarg del matí del dilluns, “a totes les persones de tots els barris a propagar la resposta en contra d'aquest model de ciutat i de les seves dinàmiques que atempten contra les mateixes persones que la fan funcionar� http://www.barrisants.org/bs2/content/view/344/ , al mateix temps que es demanava la posada en llibertat de les companyes detingudes en aquella acció.

Un cop que això es va produir (cap a les 14:00h d’ahir), i que aquestes persones, mes las que estaven a la concentració de suport en els jutjats, es van desplaçar fins la Torrassa, les persones lligades a la grua van baixar per voluntat pròpia.

Un cop posats els peus a terra, els mossos d’esquadra les van retenir sense donar cap explicació, i las van ficar a un cotxe, al mateix temps que a la concentració de suport començaven a arribar fins a tres furgons de antiavalots.

La concentració es va desplaçar llavors a la comissaria de Can Serra a on van ser traslladades les detingudes i on, finalment, van passar tota la nit, acusades de desordres.

Aquest matí passaran a prestar declaració davant del jutge.

Així, està convocada concentració davant dels jutjats de L’Hospitalet, des de les 9 del matí, i fins que les companyes siguin posades en llibertat.
(Jutjats: c/Josep Terradellas, M L, parada Rambla Just Oliveras, davant de la estació de Renfe)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: LLiures
18 jul 2007
Ja han sortit en llibertat, sense fiança, però amb càrrecs de desordres, desobediència i danys, al igual que les companyes del dilluns.
En aquest cas, l’empresa xifra les seves pèrdues en 11.600 euros.
Sindicat Terrassa