Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
El CSO l'Òpera pot ser desallotjada en qualsevol moment
18 jul 2007
Des del dimarts 17 a primera hora del matí el CSO l'Òpera te ordre de desallotjament oberta. El desallotjament es pot produïr en qualsevol moment.
L'ôpera resisteix!!
Cap desallotjament sense resistència!!


SAURA i KORBATXO: SOU UNS PIRÃMANS

El passat 29 de Maig, als Jutjats dâHospitalet, es va celebrar (per dir alguna cosa) la darrera entrega de la impúdica farsa judicial, per la via civil, que té per objectiu el desallotjament del CSO lâÃpera (qui no té feina el gat pentina), que per aquelles dates celebrava el seu cinquè aniversari. A les portes dels Jutjats va congregar-se una concentració solidària decidida a expressar el seu rebuig a la repressió contra els moviments socials antagonistes i a la possibilitat de desallotjament de lâÃpera, bo i denunciant les irregularitats judicials comeses al llarg de les diferents entregues de la farsa. El procés judicial no ha garantit el dret a la defensa de les persones encausades, era massa la pressa per dictar sentència; repetidament, a més, sâha fet cas omís dels recursos legítims interposats contra les successives decisions judicials; sâha impedit, a més a més, el lliure accés a les vistes âpúbliquesâ? mitjançant uns desplegaments policials extravagants per la seva desproporció, de clara voluntat criminalitzadora. El procés judicial ha estat motivat des del seu inici per la voluntat de retornar lâabans possible lâespai del nostre Centre Social als seus âlegítims propiearisâ?, BOJUR,S.L. i BOLUPI,S.L., empreses pantalla rere les quals sâamaga un matrimoni dâespeculadors que, igual que el ânostreâ? Ajuntament, no tenen cap pla previst per al sòl. Almenys cap que respecti la seva condició de sòl destinat a Equipaments. Previsiblement, el barri guanyarà uns quants blocs de pisos més fora de lâabast econòmic dels seus veïns. Previsiblement, alguns rics es faran encara més rics.
Tot això dins la dinàmica de retallada de llibertats i augment exponencial del control policial que, també a LâHospitalet, arrel del procés contra lâÃpera, hem viscut a cada manifestació o acte públic de denúncia per part dels maleïts Mossos dâIniciativa (experts en lâart de la tortura, com tothom ja sap), que han entorpit sistemàticament la nostra llibertat dâexpressió, pacífica, i que han vingut tractant com a perillosos terroristes, a jutjar pels seus desplegaments, un col·lectiu de gent pel simple fet dâhaver intentat recuperar per al seu ús social un espai abandonat a benefici de lâespeculació. Hores dâara lâÃpera ja té data de desallotjament: el proper dilluns, dia 9 de Juliol.
Des de lâAssemblea de lâÃpera us convoquem, a tots els qui hagueu sentit en algun moment lâespai com a propi, a la Jornada Solidària contra el desallotjament: diumenge vinent, dia 8 de Juliol: A les 14h us esperem al dinar popular i, més tard, a les 17h, tindrà lloc un Cercavila Antiespeculatiu. Hem de fer saber als burgesots pseudoprogressistes del PSC i ICV, que es mantenen al Govern del nostre Ajuntament malgrat lâabstenció rècord, i als capitalistes que governen la Generalitat que si pretenen assistir a la fi de les resistències contra lâespeculació (de la que tots ells en són mestres) als nostres barris i ciutats mitjançant la violència policial i la resta dels seus vicis autoritaris, sâequivocaran tant com qui espera apagar el foc abocant-hi de benzina.


ARA I SEMPRE, RESISTÃNCIA!!!
SALUT I OKUPACIÃ!!!
Assemblea del CSO lâÃpera LâHospitalet, Juliol de 2007

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El CSO l'Òpera pot ser desallotjada en qualsevol moment
18 jul 2007
Alguna cosa nova?

Alguna convocatòria si desallotgen?
Re: El CSO l'Òpera pot ser desallotjada en qualsevol moment
19 jul 2007
els dies 8 i 9 de Juliol no han passat fa ja dies?
Re: El CSO l'Òpera pot ser desallotjada en qualsevol moment
19 jul 2007
El mateix dia del desallotjament es farà una concentració a les 20 h a la plaça de l'ajuntament de l'hospitalet.
Ass. CSO
Re: El CSO l'Òpera pot ser desallotjada en qualsevol moment
25 jul 2007
AQUEST MATI DEL DIA 25 HAN DESALLOTJAT EL CSO L'OPERA.
AKESTA TARDA SEGUEIX EN PEU LA CONVOCATORIA A LES 20H A LA PÇA. DE L'AJUNTAMENT.US ESPEREM!
ARA I SEMPRE RESISTÈNCIA!
Sindicato Sindicat