Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Ona move!
17 jul 2007
Les nostres amigues de l’organització revolucionària MOVE, preses a SCI-Cambridge Springs (Pensilvània, USA), tornen a ser molestades pels guàrdies de la presó.
Volem fer una crida a tothom qui es preocupa pels drets humans per explicar que les nostres amigues de l’organització revolucionària MOVE, preses a SCI-Cambridge Springs (Pensilvània, USA), tornen a ser molestades pels guàrdies de la presó. Un guàrdia (home) va aturar la nostra amiga, Janet Africa, amb l’excusa que havia d’escorcollar-la. Janet el va informar que va en contra de les seves creences el fet que un guàrdia la toqui, i que tenia dret a ser escorcollada per una dona, segons el reglament de la presó.
La van portar davant d’una carcellera, que es diu Dover, i aquesta, bel.ligerant, li va dir que no tenia dret a cap tracte especial, i que seria el guàrdia masculí qui l’escorcollaria. Mentre Janet replicava, va venir un altre guàrdia, a veure què era aquell aldarull. Aleshores la carcellera Dover els va dir que castigaria Janet per mala conducta i que la portaria al “forat�, és a dir, a la cella d’aïllament.
Tot això, evidentment, era una comèdia des del principi, perquè tots els carcellers saben quina és la postura de les preses MOVE pel que fa als escorcolls fets per homes. I tampoc no té sentit el que deia la carcellera Dover fent referència a un “tracte especial�, ja que el dret a ser escorcollada per una persona del mateix sexe està contemplat en la normativa de la presó.
Els carcellers saben que els nou presos i preses dels MOVE estan a punt d’aconseguir la llibertat condicional, i provoquen aquesta mena de situacions per tal de tenir una excusa per a no concedir-los-la. Pot ser que això sigui només el començament de l’assetjament als presos i preses.
Us demanem, que segons les vostres possibilitats, contribuïu a aturar aquest assetjament. Podeu:
1.Trucar a la presó i demanar per la supervisora. En cas de no poder-hi parlar, deixeu-li un missatge.
El número de la presó és 001-814 398-5400.
2. Escriure a la presó:
SCI-Cambridge Springs
Debbie Sims Africa #006307
Janet Hollaway Africa #006308
Janine Phillips Africa #6309
451 Fullerton Ave.
Cambridge Springs, PA. 16403-1238
3. Enviar el vostre nom, cognoms i DNI a aquesta adreça:
coordinadoraantifeixista ARROBA hotmail.com
Durant aquest proper mes d’agost, una delegació d’aquesta coordinadora visitarà les preses i farà arribar, personalment, les signatures recollides a la presó.
Ona Move!
http://coordinadoraantifeixista.blogspot.com/
http://www.onamove.com/
Mira també:
http://coordinadoraantifeixista.blogspot.com/
http://www.onamove.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat