Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats : sense clasificar
Imatges bloc independentista mani 28J Bcn
17 jul 2007
P6300171.jpg
28junyBarcelona2007.jpg
P6300177.jpg
P6300181.jpg
P6300184.jpg
P6300185.jpg
P6300199.jpg
P6300199.jpg
Imatges bloc independentistes a Barcelona a la mani per l'alliberament gai, lèsbic i transsexual.

Èxit de participació al bloc independentista de la mani del 30 de juny a Barcelona per l'alliberament gai, lèsbic i transsexual.
Unes 50 persones es van aplegar rere la pancarta del JAG amb el lema "TRANSformem el món, alliberem les nostres sexualitats!".
El bloc mostrava banderes del triangle rosa i del triangle negre, roges i estelades, un bloc per l’alliberament sexual revolucionari i anticapitalista que va recórrer els carrers més cèntrics de Barcelona, per recordar a tothom que el 28 de juny segueix essent una jornada de lluita, que seguirem lluitant contra l’homofòbia i la transsfòbia, que mai permetrem la mercantilització del fet LGTB ni l’encaix del moviment a les normes socials del patriarcat i el capitalisme. Per recordar que no volem cap encaix al sistema, sinó que volem destruir-lo i bastir una societat autènticament lliure.

A altres poblacions catalanes com València,Girona i Vilafranca del Penedès, l'esquerra independentista també va ser present a les manifestacions i concentracions antihomofòbiques i antitransfòbiques.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Imatges bloc independentista mani 28J Bcn
17 jul 2007
y que ostias tiene que ver una estelada con la libertad sexual?
Re: Imatges bloc independentista mani 28J Bcn
18 jul 2007
y que tiene que ver una persona que no escribe en catalan con la libertad?
Re: Imatges bloc independentista mani 28J Bcn
18 jul 2007
Mare meva!!! II*II, si creus que el fet d'escriure o no una determinada llengua modifica d'alguna manera la teva relació amb la llibertat, tens un problema molt seriós. El comentari anterior al teu potser no és massa afortunat però es pot debatir, el teu es simplement patètic.
independencia sexual no será
18 jul 2007
ddd, yo te responderé: es cuestión de hacer lo que sea para relacionar la independencia de un estado catalán con la libertad.
Re: Imatges bloc independentista mani 28J Bcn
18 jul 2007
Doncs jo crec que són igualment patètics els 2 i el que no ho vegi així és que té un pètit problema de comprensió.

És igualment patètic relacionar qualsevol ideologia (entre elles l'anarquisme o el comunisme) amb els drets humans? Doncs llavors perquè parles, serà perque tens tanta mania a la llengua catalana que no pots suportar que molta gent d'un moviment doni suport a una causa?

Visca la llibertat, tota!
Re: Imatges bloc independentista mani 28J Bcn
18 jul 2007
A veurem, precisament la gent del Jag en particular i de l'EI en general, creiem que l'alliberament sexual, social i nacional formen part de l'assoliment de quotes de llibertat. Ja siguin de manera colectiva o indidivual. Aquest fet contrasta fortament amb tants d'altres col·lectius que defensen l'alliberament sexual i de genere per una qüestió purament econòmica o si més no desmarcada de qualsevol altra lluita i reivindicació. Contra la societat patriarcal i capitalista, per la llibertat dels pobles i els individus!!
Re: Imatges bloc independentista mani 28J Bcn
18 jul 2007
O sigui, si no ets independista, ets un interessat econòmica. Per Empanades mentals, la teva.
Re: Imatges bloc independentista mani 28J Bcn
18 jul 2007
Per a mi l'alliberament nacional és un fet transversal a la resta de lluites. Perquè com a poble seguim oprimits. Per tant l'estelada sempre té raó de ser. I l'esquerra independentista té un discurs propi en totes aquestes lluites.

Trobo desencertats els 2 primers comentaris. La típica gent que només escriu per generar caos i discussió (trolls).

I sobre les imatges, crec que una mica tard, potser ja ni calia.
Sindicato Sindicat