Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : pobles i cultures vs poder i estats
Arafat va morir de SIDA, segons Ahmad Jibril fundador del FPLP
16 jul 2007

Ahmad Jibril, secretari general del socialista, laic i independentista Front Popular per l'Alliberament de Palestina - Comandament General (FPAP-CG) que cal no confondre amb el Front Popular per l'Alliberament de Palestina (FPAP), fa pública per primera vegada la veritable causa de la mort de Iassir Arafat a Al-Manar Tv la televisió d'Hezbol.là:

Clica-hi a sobre per veure el video on Jibril admet que Arafat va morir de SIDA

Ahmad Jibril: Quan Abu Mazen va venir a Damasc amb el seu equip vaig demanar-los: Què ha passat amb la investigació sobre la mort d'Abu Ammar [Arafat]? Els israelians l'han matat. Ell ha estat el meu col.lega des del 1965 i acostumava a dormir a casa meva. Ell i jo seguiem el mateix camí. És inconcebible que quan Rafiq Al-Hariri va ser assassinat s'encetès una intensa investigació malgrat ser només un empresari amb negocis a l'Arabia Saudí que va entrar tard a la política, alhora que la mort d'en Iassir Arafat que al decurs de 40 anys havia estat duent la seva arma d'un lloc a l'altre, no s'investigui? És això concebible?

Van restar en silenci i llavors un d'ells va dir-me: Sent honestos, els francesos van donar-nos un informe mèdic, segons aquest la causa de la mort d'Abu Ammar va ser la SIDA. No soc jo qui diu això, van ser ells. Ara fan veure que troben a faltar l'Arafat i es queixen de que [Hamas] entrés a la seva casa i tota la resta... jo dic a cada membre honest de Fatà que han d'estar contents d'haver-se alliberat de la plaga, que havia estat imposada sobre ells i sobre el poble palestí. El moviment de Fatà ara te l'oportunitat de renovar-se si mateix.


This work is in the public domain

Comentaris

Re: Arafat va morir de SIDA, segons Ahmad Jibril fundador del FPLP
16 jul 2007
I quina importància té això? Podria haver mort d'un infart, d'una grip, de càncer o simplement de vell. Vols fer algun judici moral subliminal? La sida és una malaltia com qualsevol altre, que s'ha de prevenir, i no és cap vergonya ni xacra moral el fet de patir-la.
No veig que això aporti ni tregui res a la causa del poble palestí ni a l'assoliment de la pau en aquelles terres.
Re: Arafat va morir de SIDA, segons Ahmad Jibril fundador del FPLP
16 jul 2007
el que si va ser una xacra va ser aquest despota, que per si el poble palestí no en tingués prou el va haver de sufrir durant anys. i aqui, encara hi havia gent que l'idolatrava
Re: Arafat va morir de SIDA, segons Ahmad Jibril fundador del FPLP
17 jul 2007
quina diferència hi ha entre el FPLP-CG I el FPLP?
Re: Arafat va morir de SIDA, segons Ahmad Jibril fundador del FPLP
17 jul 2007
El FPLP-CG va ser una escissió de l'històric FPLP. Es molt minoritari i te un aparell polític molt feble en comparació amb el militar. ¿Diferencies? els dos son leninistes, pero el FPLP-CG es basicament una organització militar (bastant mes animal en quant a la naturalessa dels atemptats) amb un discurs polític mes pobre i menys desenvolupat que el FPLP. També te un menor arraigament popular, ja que la seva militancia no deu pasar dels dos centenars com a molt.
Sindicato Sindicat