Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
[AJBG]Dilluns 16 Manifestació a Torredembarra. STOP MUNTANYANS II
15 jul 2007
Convocatòria mani 16.J. Assemblea de Joves del Baix Gaià

Segurament, que els i les habitants de Torredembarra ja estareu assabentats que al nostre poble s'hi pretén construïr un total de 550 habitatges a la costa Mediterranea, el projecte urbanístic porta per nom Muntanyans ll.

Ja no és nou el fet que ens transformin el nostre paisatge amb total impunitat; cal recordar com era la nostra costa 10 anys enrere, tot el contrari del que és ara: grans blocs de ciment i d'un gran port consumista i elitista; tot i així el poble sempre ha respòs al carrer de diferents formes per tal d'aturar aquesta explotació territorial, deteriorament paisaigístic i especulació immobiliària que està sormès el nostre poble i el nostre país.

Per a fer una mica de memòria, recordem que el terreny on s'hi pretén edificar, consta com a zona inundable, i és un dels pocs espais d'interès natural que a Torredembarra encara hi podem gaudir.

L'Assemblea de Joves del Baix Gaià, d'ençà de la seva creació, sempre ha tingut un discurs i una línia política contrària a aquest projecte urbanístic, a aquest, i a tots els altres que destrueixen els Països Catalans.

L'Assemblea de Joves, podriem dir que és un dels grans òrgans de la comarca que ha transportat al carrer aquest rebuig popular, realitzant una campanya exemplar de conscienciació durant 2 mesos, realitzant actes i una de les més grans manifestacions celebrades (tan a Torredembarra com al Baix Gaià) reunint prop de 300 persones.

Ara però, la feina d'aquest de l'Assemblea de Joves persisteix en la combativitat per tal de preservar el nostre territori, i a prova d'això, ha estat la creadora d'unt front comú integrat per persones disposades a moure's per tal d'aturar que es construeixi als Muntanyans.

L'Assemblea de Joves, integrant de la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra independentista (CAJEI), està realitzant en àmbit nacional la campanya “ni especulació ni destrucció, EL JOVENT DEFENSA EL TERRITORI�, ja que aquest és un problema que afecta a tot el nostre país, i cal respondra-hi des de tots els fronts.

Els i les joves catalanes, veiem amb total impunitat com els interesos privats del gran mercat capitalista, s'interposen a les nostres necessitats com a persones i com a joves; ja que vivim en un estat de precarització general on hem de treballar per aconseguir uns sous inproporcionals a les demandes dels lloguers desproporcionats; i al mateix l'adicció a les construccions és una competició on hi juguen quatre empressaris per tal daconseguir el màxim benefici econòmic i posteriorment especular amb el sòl en mans d'empreses immobiliàries i entitats bancàries.
I, no és només això, la destrucció territorial va molt més enllà; passant per desenes de camps de golf, trens de grans recorreguts, transvassaments, Quart Cinturó, autopistes, etc..., davant d'aquests fets, els i les joves no podem tapar-nos els ulls i callar, som conscients que ens enfrontem a un enemic fort, però mentre hi ha lluita hi ha esperança.

L'Assemblea de Joves del Baix Gaià-CAJEI pretén mobilitzar als i les joves catalanes vingudes d'arreu de la nostra geografia per tal de solidaritzar-se amb aquesta lluita, i a totes les altres lluites que responen a les agressions que està sotmés el nostre país.

S'han convocat diferents actes de rebuig degut als moviments que s'han vist al terreny de Muntanyans II, on les màquines ja han arribat, i ja han començat a destrossar tot el que per ells seràn els carrers de l'urbanització.

La primera mobilització, serà aquest mateix dilluns dia 16 de Juliol a les 18:00h al Paseig Marítim de Torredembarra, i transcorrerà per tota la nostra costa arressada.

Cal avançar, que el jovent gastarà tots els mitjants que té per tal de defensar el nostre territori.

Ni un pas enrere, ni una sola totxana als Muntanyans!

NI ESPECULACIÓ NI DESTRUCCIÓ,
EL JOVENT DEFENSA EL TERRITORI !!


Assemblea de Joves del Baix Gaià-CAJEI
Mira també:
http://www.ajbg.blogspot.com

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more