Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Dissabte 14 de juliol tothom a Bordils! 7è aniversari de la Pioixa
11 jul 2007
Seguidament us adjuntem el comunicat en motiu de la celebració del 7è aniversari de l'Ateneu Popular la Pioixa de Bordils
Cartell Bordils.jpg
Salut companyes i companys:

El proper 14 de juliol l'Ateneu Popular "La Pioixa" celebra el seu 7è aniversari. És quelcom que ens enorgulleix a totes les persones que hem fet possible que aquest petit refugi dissident del poble de Bordils, set anys després de la seva creació, estigui d'allò més consolidat i, allò que és més important, amb més ganes que mai de tirar endavant aquest projecte.

Des dels nostres inicis hem estat un projecte dels i les joves del poble per als i les joves del poble. Hem volgut ser el lloc on es podés reunir el jovent del poble, sense cap mena de tutelatge institucional i sense cap cessió a l'oci més ferotgement consumista, al qual ens volen abocar aquells qui anhelen un jovent treballador català totalment alienat i sense cap mena d'esma per lluitar. Ni és fàcil ni ho ha estat. Seria d'hipòcrites dir que tot ha estat un camí de roses, però aquí estem. I estem aquí perquè ens pesen molt més les ganes de viure en llibertat i sense cadenes que qualsevol altre miratge amb el què ens vulguin entabanar.

I si fins aquí hem arribat és gràcies a molta gent que hi ha treballat molt. Però també a moltes d'altres que heu vingut als diferents actes que hem dut a terme, o als qui heu col.laborat ocasionalment (d'altres més que ocasionalment), als qui no falteu cap de setmana rera cap de setmana i a totes les que no heu vingut mai, però des del vostre ateneu, casal, organització, col.lectiu... treballeu per poder viure en uns Països Catalans lliures d'Espanya, de França i del terror capitalista. Ens agradaria d'allò més que totes i tots poguéssiu compartir amb nosaltres aquest dia.
Salut

This work is in the public domain

Comentaris

gat per llebre
12 jul 2007
"Ateneu Popular"

refugi "dissident"

"sense cap mena de tutelatge institucional"

"sense cadenes que qualsevol altre miratge amb el què ens vulguin entabanar."

els qui heu "col.laborat" ocasionalment (d'altres més que ocasionalment)

Aquesta última va pels del Atxuntament que col.labora amb el concert,no?


   
Atxuntament de Bordils
noms de les persones de l'equip de govern de l'Ajuntament
Albert Serrats i Llach     CiU    
Alcalde. Àrees d'Obres i Urbanisme, i Sanitat.
   
   
Joan Casas i Pagès     CiU    
Tinent d'alcalde. Regidor de l'àrea Pressupostària i d'Hisenda, del Manteniment de la via pública i Infrastructures i Serveis.
   
   
Ma. Assumpció Balló i Salas     CiU    
Regidora d'Ensenyament.
   
   
Ma. Dolors Joher i Mitjà     CiU    
Regidora de Parcs i Jardins.
   
   
Joan Antoni Simón i Fernández     CiU    
Regidor d'Esports, Cultura i Serveis socials.
Sindicat