Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Les joves de Lleida amb La Maranya
10 jul 2007
L’AJLL dóna suport al CSA "La Maranya" davant del seu imminent tancament

Després de més d’un any de diferents tràmits administratius, la Paeria intenta clausurar definitivament el Centre Social Autogestionat "La Maranya". D’aquesta manera, es fa palés el rebuig constant del consistori lleidatà a l’existència d’iniciatives socials que no s’ajusten als paràmetres institucionals marcats. Aquesta situació ens remet clarament al tancament, ara fa un any, del CSO La Gàbia.
lamaranya.jpg
Des de l’AJLL entenem que l’alt preu del sòl i la manca de polítiques urbanístiques que puguin solucionar els problemes reals de les joves lleidatanes fan que l’existència d’espais com el CSA La Maranya esdevinguin imprescindibles per la ciutat. En aquest sentit, entenem aquests espais com el lloc on, a nivell col·lectiu, els joves podem desenvolupar-hi activitats de tot tipus, fer la nostra vida i construir projectes locals. A més a més, aquests espais s’erigeixen com els llocs on cobrir una demanda d’activitats socioculuturals, crítiques i per a joves.

La inexistència d’aquest tipus d’espais comporta un mocel de relacions socials clarament individualista i competeitiu, totalment desarrelat del nostre context més proper i generant un estil de vida com a joves que nosaltres rebutjem.

Des de L’AJLL volem reiterar el nostre total suport als i les membres del CSA "La Maranya". També volem reiterar-nos en el nostre ferm compromís de seguir lluitant contra les polítiques municipals antidemocràtiques, repressives i que promouen un model de ciutat elitista on no hi té cabuda cap altre tipus d’espai social alternatiu i que s’escapi dels paràmetres institucionals.

Lleida, 6 de juliol del 2007

Assemblea de Joves de Lleida-AJLL

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat