Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
[AJBG] Presentació de la campanya "ni especulació, ni destrucció, el jovent defensa el territori"
10 jul 2007
El passat dissabte 7 de Juliol, l'Assemblea de Joves del Baix Gaià fou la presentació a Torredembarra de la campanya nacional: "ni especulació ni destrucció, EL JOVENT DEFENSA EL TERRITORI". Al matí, els i les joves realitzaren un gran mural a les zones més transitades per turistes degut a l'època de l'any, denunciant així el preocupant deteriorament que pateix el nostre país, especialment la costa mediterranea.
Dos membres de l'Assemblea de Joves explicaren el perque de la campanya davant d'una cinquantena de persones i de centenars de turistes que varen anar passant per la plaça on es realitzava l'acte.
Entenem que cada barri, vila i ciutat, té les seves problemàtiques pròpies i per això és necessari que el jovent s'organitzi per donar una resposta contundent i coordinada als atacs en forma d'urbanitzacions per una banda, i a la destrucció territorial per l'altra, que està sotmès el nostre país; sempre amb la complicitat i total impunitat de la classe política catalana, i evidenment les grans empreses immobiliiaries i constructores.
Al Baix Gaià, l'actual combat que tenim, és la conservació de l'espai d'interès natural anomenat els Muntanyans. Els Muntanyans cal recordar, que transcorren des de la costa de Torredembarra fins al municipi de creixell, al qual s'hi pretén construïr un total de 550 habitatges sota un perill notòri d'inundació.

Per altra banda, cal recorda que el jovent català viu en un estat de precarització general, on s'interposen els valors més rancis de la societat capitalista, impedint d'aquesta manera que el jovent pugui viure de forma lliure i digne, és a dir, treballem per tal d'aconseguir uns sous ridículs davant uns lloguers abusius i a l'hora desproporcionats.

Cal afegir, que a Torredembarra com al Baix Gaià, seguirem deefensant el nostre territori que està sent arresat, i denunciant l'especulació.
No permatrem ni una sola totxana als Muntanyans, ni una sola gota de ciment.
El jovent seguirà ulititzant tots els mitjans necessaris que calguin, per tal de defensar la nostra costa, la nostra comarca, i el nostre país.
Ni especulació ni destrucció, el jovent defensa el territori. Aturem Muntanyans II !
Assemblea de Jovces del Baix Gaià-CAJEI
SANY0104.JPG
SANY0110.JPG
Pel matí es va realitzar un mural al pas soterrat més concorregut del poble. Per la tarda es va fer l'acte de presentació de la campanya on primerament s'exposaren els tres eixos i la informació que es recollí per a la campanya. Tot seguit s'explicà als oients la situació actual de la urbanització Muntanyans II, tant a nivell físic, com polític i judicial, de cara mostrar la necessitat de seguir lluitant.
Mira també:
http://ajbg.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [AJBG] Presentació de la campanya "ni especulació, ni destrucció, el jovent defensa el territori"
10 jul 2007
Bona feina companys! a veure si entre les 2 organitzacions de joves de l'EI li fotem canya amb aquest campanya.
sort!
Sindicat Terrassa