Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Ha sortit el Catalunya 88
10 jul 2007
www.revistacatalunya.cat
La revista de la CGT de Catalunya (www.cgtcatalunya.cat)
Portada petita Cat 88.jpg
Portada
Fotografia de Dídac Salau. âViles, barris, pobles i ciutatsâ?.

Reportatge
Municipalisme. La perversió del municipalisme per part de lâestat i els seus sequaços; Municipalisme en lâanarquisme ibèric; i La concepció dâun ideal irrealitzable.

Treball-Economia
Vaga a Clariant del Prat; Què sâamaga darrera del conflicte de Clariant, multinacional suïssa, hereva de lâantiga Sandoz?; Entrevista a la Secció Sindical de CGT a Repsol Tarragona: â?La seguretat no són campanyes ni frases fàcils, són fetsâ?; El Comitè de Repsol Petroli és jutjat arran dâuna denúncia de CGT; V Congrés de CGT Balears i nou Secretariat Permanent; Concentració davant el Saló de lâAutomòbil de Barcelona; En lluita a Mahle per un nou conveni i contra la persecució que pateix un dels seus delegats; Finalment lâempresa Copo-Fehrer tanca la seva factoria de Vilanova del Camí; La plantilla de Furas de Piera en lluita contra lâERO; Vaga a Atento contra els acomiadaments; Curs de formació sobre Expedients de Regulació dâOcupació; Budelpack vol tancar la seva factoria de Sant Just Desvern; Alguns resultats Eleccions Sindicals; Aturen lâenderrocament del CSO Miles de Viviendas; Els problemes de la xarxa de rodalies de Renfe de Barcelona; El Sindicat Federal Ferroviari de CGT celebra el seu III Congrés Extraordinari; El tren a lâAlt Empordà: una qüestio social fonamental; Concentracions contra la repressió als sindicalistes al Marroc; El treball mata... i molt!

Tema del mes
Justícia: implacable per als humils, submissa per als poderosos, a propòsit de lâempresonament de Cándido i Morala; i Injusta sentència contra el pagès antitransgènics Josep Pàmies.

Cronologia
Catalunya al capdavant de les denúncies de casos de tortura i maltractaments; I després diuen que no passa res...; Denúncia contra TMB per pagar hores extra il·legals a sindicalistes submisos; Festa Roja i Negra al Rosselló; Caragol Zapatista a Barcelona; Celebrada a Madrid una trobada de dones de CGT dedicada a la formació; i Jornades per revolucionar la societat a Ruesta del 19 al 22 de juliol. Majúscules sense accents.

Sense fronteres
La lluita per la terra al Brasil.

Social
Segrestar la llibertat dâexpressió i manifestació a Barcelona; Repressió i afusellament dâun mestre a Mèxic; Pistoles contra timbals; La gran cortina de fum del Pacte Nacional per lâHabitatge; i 40 anys de resistència palestina contra lâocupació israeliana.

Dinamita de cervell
Primera edició del Premi Literari Pablo Díez, narracions de Javier Díez Carmona, Jordi Aguado Castillo i José María Paños; Periòdic âDiagonalâ, un punt de vista diferent; âEl Ecologistaâ, número extra sobre la sostenibilitat a lâEstat espanyol; Ràdio Klara fa vint-i-cinc anys; Boicot a Tintin; Publiquen el dossier amb els textos sobre decreixement âElls són utòpics. Resum de les jornades i altres textosâ?; Edició del llibre âContra el olvido y la injusticiaâ sobre Granados i Delgado; llibres âLos pies en la tierraâ?, âDispersar el poder. Los movimientos como poderes antiestatalesâ? i âEl fútbo a sol y a sombraâ?; i revistes âUtopia i realitatâ?, âTrabaja y.. revientaâ?, "Directa" i "Solidaridad Obreraâ?.

Entrevista
â?Estatitzar el petroli i el gas a Bolívia és una revolucióâ?, entrevista a Heinz Dietrich.

Articles d'opinió
Fernando Hernández, Artur Sardà, Antonio Pérez Collado, Emili Cortavitarte, Joan Ramon Ferrandis, Josep Martia Loste, Miquel Dídac Piñero, Joni, Pepe Berlanga, Joan Zambrana, Carlus Jové, Ferran Aisa, Pep Cara, Vicent Martínez, Rafael Cid, Josep Estivill i Jordi Martí.
Còmic dâÃ?cido Critico.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el Catalunya 88
10 jul 2007
Ja em temia el pitjor...això del "Catalunya 88" m'ha fet pensar en un altre tipus de publicació...
Re: Ha sortit el Catalunya 88
10 jul 2007
jejeje calla calla, que encara donaràs idees a alguns 33. si t'hi fixes, si gires el primer 3 de 33 i el juntes amb l'altre fas un 8.... ai ai ai
Re: Ha sortit el Catalunya 88
10 jul 2007
de totes les coses i comentaris que ens han arribat a dir a la gent que fem la revista és el més surrealista :)
Re: Ha sortit el Catalunya 88
10 jul 2007
sou els i les millors
Re: Ha sortit el Catalunya 88
10 jul 2007
Els i les millors no, però ho fem arregladet, això sí.
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
doncs si, jeje, també pensaba que era una publicació ns...com a idea no està malament, esperem que a ningú se li acudeixi posar-la en pràctica...
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
Aquests son els unics comentaris que suscita la revista de CGT-Catalunya? No estareu obsesionats amb els nazis? fins i tot quan no hi son. Aneu al psicoleg!
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
Home, podríem dir que és curiós que quan un càrrec de CGT se'n vagi a la CUP, la sevrevista parli de municipalisme, hehehe, curiós no? I a la contra una entrevista amb el Dieterich, a qui tot l'esquerra independentista també ha entrevistat ("Directa", "Accent"...), curiós, no?
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
Segurament deu obeir tot a un contuberni judeo-masònico.
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
Aixo o a que els indepes estan aprofitant-se de que a CGT som assamblearis i horitzontals i volen fer-se forts com en su dia ja varen fer els troskos.
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
exacte: el contubernio judeo-masónico... aiiiiii quin pal, quin aborriment, ara que els troskos estan en perill d'extinció, serà qüestió d'anar trobant d'altres enemics interns.

no sigui què ens haguem de plantejar perquè la CGT tenim una mena de "sostre de vidre" que impedeix que creixi més enllà d'un determinat llindar. que no sempre la culpa és dels sindicats majoritaris sinó d'incapacitats pròpies.

i passo de seguir per aquest camí. continueu cercant enemics interns (sobretot si no se'ls hi pot fer cap retret). és una bona manera de tapar incapacitats pròpies.
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
En el passat funcionaris de presons, comites de empresa, participacio a les eleccions sindicals,subvencions de l'Estat, i ara aixo? Suport a partits politics i entrar a institucions de poder municipal...?
Lo de anarcosindicalisme ho dieu per despistar, oi?
Es tan evident, que ja es hora de que us inventeu un "sector critic" per justificar-vos.
Recordeu que CCOO va començar de manera mes radical que vosaltres i mira a on han acabat.
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
De fet, com molt be has expressat, la CGT representa el mal encarnat a la terra.
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
jo em llevo al dematí al meu palau de Pedralbes, m'esmorço uns quants nens de les classes populars, vaig en el meu cotxe oficial pagat per les institucions on participa la CGT i amb el meu xòfer (sense contracte) a la seu del sindicat on em passo tot el sant dia venent als treballadors a la patronal. MWHAWHAHAHA

sí, sóc de la CGT, lo puto peor. :) som més dolents que el fu-man-txú. però com a mínim sabem quan aturar les vagues :-) ...a buen entendedor...
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
No tranquils CCOO i UGT son pitjors que vosaltres, pero aneu pel bon cami. De roig i negre a groc es passa per el taronja brut.
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
La crítica destructiva s'enbruta sola, i la lluita es demostra lluitant. La CGT sou lo millor sindicat que tenim, malgrat estigui lluny de ser perfecte.
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
Mira que bé. Ara que ja tenim uns altres enemics interns (ara els independentistes) i ja no caldrà que ens plantegem com podem aturar els ERO quan la legislacó i la globalització ens ho fan gairebé impossible, no caldrà que busquem formes d'autoorganització entre els treballadores precaris, no ens caldrà pensar com adequar el nostre discurs i les nostres pràctiques a la realitat que combatem... Tal com des de fa 12 anys amb els trotzkistes, ara caldrà purgar els independentistes... hehehe. Jo sóc de la CGT i sóc independentista ni em cauen bé els trotskistes. Sóc anarcosindicalista tot i que he votat algun cop i fins i tot he ajudat a preparar la campanya d'una CUP. Sabeu per què? Perquè actuo seguint la lògica d'allò que crec que ens fa avançar. Si avui siliconar una ETT, això; si demà entrar a un ajuntament, això; si avui fer contrainformació, això. Respecto qui només fa una d'aquestes coses. Però no accepto qui intenta que jo no en faci una o l'altra. Si no som burros farem escac al poder. Ho tenim a prop, però els dogmes a mi em sobren. En aquest sentit, la revista "Catalunya" m'agrada perquè tot i que a alguns els pugui semblar contradictori, donen veu a molta de la gent que està per fer una altra societat tot i que no sigui específicament anarquista, ni independetnista, ni trotskista...
Visca la CGT, visca la CUP i visca Illacrua... i el Catalunya! I la Directa, au! Hehehe
I sobretot, visca el poble!!!
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
La majoria del poble vota a PSC i a CIU. Tambe et sembla dogmatic trobar que es incompatible ser anarquista amb militar a un d'aquests partits? O dins de l'eclecticisme i de "tot val" podem votar-los perque ja no estem al 36 i no cal ser esencialista? I si a aquests partits no sels hi pot votar perque no es coherent, per que als altres? Hi ha alguns que no trobem tanta diferencia, cada partit ens ven el seu fet diferencial per rascar mes vots.Si la paraula coherencia ja no significa res, per que ho han de significar paraules com anarquisme, comunisme, nacionalisme. Visca Tot, Visca la posmodernitat, Visca el Betis!!!
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
Dorm zzz. De fet, ja ho fas.
Re: Ha sortit el Catalunya 88
11 jul 2007
Doncs no, no dormo. Estic ben despert, i preocupat, perque tants anys de lluita anarcosindicalista intentant entre tots i totes, que creixi l'abstencio, i demostrar a la classe politica que aquest cami ja no ens enganya. Que no tenen cap legitimitat. I ara que cada vegada hi ha mes gent que no creu en aquest sistema,que es mes evident la poca legitimitat que tenen,que esta tot fatal,el sistema democratic esta podrit, amb les cartes marcades, que els moviments socials estan en un bon moment(Ja ho se ha hagut de millors)per continuar creant teixit social FORA de les institucions... Tornem a fer un pas enrera amb un cami, mes que conegut, d'intentar canviar el sistema des-de dins. A mi em sembla be que el que ho vulgui provar ho faci, pero no cal presentar-ho com la nova via, moderna i l'unica actual cap a l'anarquisme i la revolucio social. I tot el que no vagi per aqui, esta ancorat al 36. Ja cansa aquest discurset. Participar de les institucions democratiques per canviar-ho tot es una via, si mes no, tan antiga com la de no fer-ho.
Salut
Re: Ha sortit el Catalunya 88
12 jul 2007
a mi em sembla molt legítima i fins i tot molt coherent la teva postura. no crec que la gent de la CUP en cap moment presenti la seva lluita com la "nova via, moderna i l'única actual cap a l'anarquisme i la revolució social". de fet tinc la sensació que aquestes discussions a la gent de les CUP, amb tots els respectes, se la porten molt fluixa.

on aquesta discussió té més predicamenta (però tampoc gaire sentit) és dintre de la CGT Catalunya, organització caïnista com poques, on si no ens barallem entre nosaltres em sembla que ens aborrim.

a veure si et queda clar: l'elecció personal d'un company no implica cap mena de conspiració a favor de la CUP, la LI, Els Verds o jo que sé. pel que dius una mica més amunt, et pot agradar o no, però jo porto afiliat a la CGT des de fa 20 anys, no estic a cap partit, tot i que puntualment al llarg d'aquests 20 anys he donat suports molt però molt puntuals a EH i Els Verds. però durant aquests 20 anys d'estar afiliat he vist: gent del PSOE i del PP amb carnet de la CGT, gent que estava a la CGT "porque son el sindicato con más cojones" (el gonadismo libertario), gent que estava a la CGT "porque todos los catalanes son una mierda" (menys mal que no rebia el Catalunya), i un llarg etcètera. El meu saldo personal vers la CGT és netament positiu, la gent sincera i maca (no necesariament sempre anarconsindicalista) que hi treballa i milita és molt més en número i qualitat que aquests exemples minúsculs però reals que t'acabo de posar, parem de veure conspiracions, rancúnies i enemics interns i posem-nos a treballar. joder.
Sindicat Terrassa