Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Acció de solidaritat amb en Juan a Manresa
10 jul 2007
La passada nit del diumenge dia 8 es va realitzar a Manresa una acció de solidaritat amb en Juan Sorroche i les preses en lluita. Els jutjats de la Seu de la ciutat van ser atacats amb litres de pintura, sprays i la seva porta va ser sabotejada per dificultar-ne l'accés.
El passat divendres es va fer pública la sentència que inculpa al nostre company Juan Sorroche, represaliat per l'Estat espanyol i italià que actualment està empresonat a Itàlia. Tot i que finalment la condemna ha resultat ser menor del que ens esperavem (i ens "n'alegrem" dins el que cap), la passada nit del diumenge dia 8 vam voler mostrar el nostre rebuig a aquest sistema i els seus mètodes repressius i d'aniquilació de la dissidència. Els jutjats de la Seu de la ciutat van ser atacats amb litres de pintura a l'entrada i les escales, es van escriure missatges a la façana i la seva porta va ser sabotejada per dificultar-ne l'accés.
Des d'aquí volem fer un crit d'ànims i solidaritat al nostre company Juan, així com a la resta de preses en lluita contra aquest estat capitalista-patriarcal.
El nostre més sincer odi cap a aquelles qui sostenten aquest estat i les seves pràctiques feixistes.

Llibertat Juan!
A terra els murs de les presons!

This work is in the public domain
Sindicat