Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
El Rainbow Rarrior de Greenpeace al Port de Sagunt dins la campanya “Recuperem la Mediterrània�
09 jul 2007
El seu vaixell almirall, el Rainbow Warrior, va arribar ahir al port de Sagunt, al descartar els ecologistes l’embarcament a la ciutat de València perquè l’empresa de la Copa d’Amèrica havia condicionat l’entrada al port a que no es realitzara cap activitat dins la dàrsena. Greenpeace explica que la costa valenciana s’ha convertit en: «un paradigma de l’especulació urbanística i la degradació del litoral»

El barco de Greenpeace, el Rainbow Warrior, va arribar ahir tard al port de Sagunt per a presentar la campanya «Recuperem la Mediterrania» , amb la qual pretén alertar sobre la «imminent necessitat de recuperar un mar amenaçat de mort» i exigir «mesures urgents».
Encara que al principi estava previst que atracara en el port saguntí sobre les 10 del matí, no va poder fer-ho fins a vuit hores després, ja que va haver d’esperar que descarregara una altra embarcació. Des del port de Sagunt, el Rainbow Warrior iniciarà una recorregut per diferents punts del litoral mediterrani per a denunciar els problemes que enfronta aquest mar, sensibilitzar i informar als ciutadans i exigir als governs mesures efectives de protecció.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa