Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Marxa-Homenatge als Maquis a Bellver de la Cerdanya
09 jul 2007
A Bellver de Cerdanya, els dies 14 i 15 de juliol, es durà a terme la IV Ofensiva contra l’oblit, organitzada pel col·lectiu A la Trinxeres. Aquesta actes s’enmarquen dins la X Marxa - Homenatge als Maquis que realitza tot un seguit d’actes (més informació)http://www.sindominio.net/marxa-maquis


Els actes a Bellver començaran el dissabte 14 a l’Alberg La Bruna i consistiran en:

11h
Xerrada-col·loqui sobre les resistències llibertàries des de 1939 i fins l’actualitat a càrrec de les historiadores i membres de la Marxa-Homenatge als Maquis: Dolors Marín, Joan Martínez i Josep Cara.

14h
Dinar

16h
Cinefòrum amb la projecció de El MIL (55 m., Suïssa 2006) de Martina Loher Rodríguez, amb la seva participació en el debat posterior conjuntament amb l’ex-membre del Movimiento Ibérico de Liberación (MIL) Jordi Solé Sugrañes.

20:30h
Sopar

22h a– 24h
Concert amb AKAPELA PUNK



El diumenge 15 de juliol, després d’esmorzar, a les 9 hores, es farà una ruta comentada a una Base Guerrial. Des de Mas Tartàs (Palau de Cerdanya) fins a la Molina (uns 8 km amb opció de 6 km.). Es retornarà al punt de partida amb cotxe. Hi haurà dinar, sopar i dormir i esmorzar de diumenge (30 euros). Les places Limitades.

Més informació: alestrinx ARROBA nodo50.org



---
A Les Trinxeres

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Marxa-Homenatge als Maquis a Bellver de la Cerdanya
10 jul 2007
Contarem també amb la presencia d'en OCTAVIO ALBEROLA, veterà lluitador antifeixista
Sindicato Sindicat