Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: especulació i okupació
Roda de premsa per Aturar el desallotjament de la Soga
08 jul 2007
El passat divendres 6 de juliol,cap a les 7 del vespre,es va dur a terme al Centre Social Okupat i Autogestionat "La Soga",la roda de presentació per manifestar-se públicament afavor de la continuïtat del projecte de la Soga i anunciar mobilitzacions per denúnciar el procés que ha iniciat l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú,per desnonar els okupants del inmoble del carrer de les Sogues num.25.
rodes.jpg
La roda de premsa es va centrar en dos temes principlament.

Es va llegir un comunicat denunciant l'especulació urbanística i els seus interessos,on els inmobles okupats són conseqüència d'aquesta problemàtica social que estem patint gran part de la societat.
Una manifest de suport a l'okupació i una denúncia especialment contra la propietat privada,especulació i els seus còmplices.

Membres de la Soga van denúnciar la criminal.lització de l'Ajuntament de Vilanova i la geltrú en concret,la criminal.lització del jovent organitzat i moviments socials de la vila,relacionat amb el teixit associatiu de Vng,que treballa perl a transformació social i s'organitza al marge de les institucions,empreses i partits polítics.

La segona part de la roda de premsa es va centrar en denunciar la política especulativa de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú,on durant tots aquests anys no ha mostrat una clara postura centrada amb la política juvenil a la vila i respondre a les necessitats del jovent vilanoví.
Denunciaren també el procés judicial en via administrativa on hi hagut una sèrie d'irregularitats per part l'Alcaldia a l'hora d'afrontar una solució al problema.

Finalment els joves anunciaren la campanya que ja fà dies que han començat, en suport a la Soga,contra l'especulació inmobiliària i la denúncia dels espais abandonats que té l'Ajuntament.

Un Campanya que se centra bàsicament en les dues primeres setmanes en vista que hi ha el previst desallotjament el proper 19 de juliol a les 12 hores del matí.

El pròxim cap de setmana hi haurà una bicicletada per l'okupació que tindrà llocs a les 19:00 hores des del CSOA LA SOGA.
dISSABTE 14 A les 19:00 hores Manifestació contra l'especulació i en defensa del CSOA LA SOGA.

Per últim es va fer saber als mitjans de comunicació, que l'Ajuntament havia convidat els joves a mantenir un dìàleg de cara a una possible negociació per l'espai municipal, degut a la pressió mediàtica als mitjans de comunicació que està tenint La Soga durant aquestes setmanes a la premsa.Aquesta pressió ha vingut donada degut el suport del veïnat del carrer de la Soga i el treball i la feina que estan realitzant tots els col.lectius que formen part d'aquest projecte de futur.Un espai obert a la vila,un punt d'encontre,de teball polític i discussió.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat