Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : xarxa i llibertat
de Moviments.info a Moviments.cat
05 jul 2007
Des de l'infoespai ens complau informar-vos per una banda de que estem treballant en un nou projecte de moviments.info, en un altre missatge n'informarem amb més detall.

De mentres comentar que la part de noticies de moviments socials d'aquesta web queda aturada perquè aquesta es traslladarà al nou projecte moviments.cat que ampliarà el projecte amb escreix.



Com molts i moltes ja sabreu el projecte moviments.cat s'ha iniciat amb la nova llista de correu, cat ARROBA moviments.cat que inclou d'inici tots els usuaris de correus i llistes de moviments.net. (ara mateix, 19.136 adreces, abans de treure errors i baixes).

L'objectiu d'aquesta llista és que la difusió de les noticies i convocatòries més importants dels moviments socials catalans arribin a tanta gent com sigui possible.. També volem contribuir a evitar que les informacions arribin duplicades per moltes llistes de correu diferents. Gràcies a cat ARROBA moviments.cat no caldrà que reenvieu els missatges a d'altres llistes de correu allotjades a moviments.net, perquè si s'han rebut per cat ARROBA moviments.cat sabreu que tothom inscrit en llistes de moviments.net ja les ha rebut. Amb això esperem respondre doncs a algunes de les necessitats bàsiques de les persones i col·lectius afins als moviments socials.

D'altra banda, tampoc us haureu de preocupar per rebre masses missatges de cat ARROBA moviments.cat, perquè a través d'aquí habitualment només rebreu un missatge cada setmana, que serà en forma de butlletí que inclourà les noticies i informacions més importants del moment.

Aquest butlletí, s'enviarà cada diumenge o dilluns i inclourà com a seccions fixes, enllaços a les darreres versions d'alguns noticiaris existents dels moviments socials, així com enllaços a videos recentment publicats. També inclourà una agenda amb una selecció d'actes de la setmana i d'altres noticies i novetats importants dels moviments socials,

A més del butlletí setmanal, per la llista de correu cat ARROBA moviments.cat, només podran circular esporàdicament, aquelles informacions que combinin la importància amb una urgència tal que no pugui esperar al butlletí següent.

Tot i que previament enviarem alguna informació molt puntual, l'inici del butlletí, serà cap a mitjans de juliol. Poc després també posarem en marxa una web amb el domini moviments.cat, a través de la qual, des dels diferents col·lectius, podreu proposar noticies i convocatories per afegir en el butlletí. A partir d'aquí des de moviments.cat en farem una selecció segons criteris d'interés general, criteris que també es podran debatre en la web.

L'àmbit territorial de la llista de correu és Catalunya en primer terme. En segon terme també acceptarem informacions de les Illes, el Pais Valencià i la Catalunya nord, donat que a moviments.net hi ha una representació també de llistes de correu d'aquests territoris. En tercer terme, podrien publicar-se informacions d'àmbit territorial més gran sempre que afectin també a les persones i col·lectius catalans. La llengua serà el català, sempre que ens sigui possible, i per la gent que li costi, recordem que existeixen traductors molt bons de català a castellà, com és el cas d' internostrum.com

Fins aquí la presentació prèvia a l'inici d'enviaments. Ens podeu enviar suggerències i comentaris a info ARROBA moviments.cat. També ens hi podeu enviar altes o baixes de la subscripció.

Gràcies per la vostra atenció i fins aviat!!

projecte www.moviments.cat
infoespai

This work is in the public domain

Comentaris

Re: de Moviments.info a Moviments.cat
05 jul 2007
Felicitats!
Sindicato Sindicat