Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Paraules per laPau - 1 de juliol
01 jul 2007
Aquest matí hem fet el PxP número 76 (76 primers diumenges de mes ininterromputs, contra els vaixells de guerra i el militarisme des de la creació d'espais de pau i art)
DSCN0851.JPG
DSCN0867.JPG
DSCN0872.JPG
Aquest matí hem fet Paraules per la Pau. Finalment, CatIrla no han pogut venir i ens ha salvat del desastre la Cecília. No conec CatIrla però crec que l'actuació de la Cecília ha estat fantàstica (cançons de Leonard Cohen, Lach, etc. a més d'algun poema de José Maria Valverde).
Després de l'actuació hem remarcat el trencament de la treva d'ETA (fent referència al comunicat de Lokarri i al comunicat dela campanya Si al procés de Pau en què es fa referència a un escenari sense violència i, per tant, sense legislacions especials, lleis de partits, etc.). També hem parlat del nou consistori i de què haurem de demanar una entrevista per tornar a plantejar el tema vaixells de guerra i les propostes de foment de cultura de pau (que a l'anterior legislatura ja van passar a tots els grups municipals).
Mira també:
http://usuaris.tinet.org/tgnapau

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Paraules per laPau - 1 de juliol
01 jul 2007
Bravo, bravísimo. Realment, gent de Tarragona, molt bé tot això de fer cada primer diumenge de mes una concentració per la pau és admirable. Que vagi molt bé.
Sindicat Terrassa