Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
[Maulets] Manifest 28 de juny. Contra la transfòbia: genera't!
01 jul 2007
Contra la transfòbia: genera't!
Contra la transfòbia: genera't!


Un altre cop arriba el 28 de Juny, el dia de l'alliberament Lèsbic, Gai, Transsexual, i Bisexual. És un dia en que tots els generes i sexualitats sortim al carrer per a lluitar contra el capitalisme i el patriarcat, tot reclamant la lliure vivència de qualsevol tipus d'identitat i sexualitat.

Enguany la diada està emmarcada en la lluita contra la transfòbia, que és la fòbia a totes les persones que exercim un gènere no normatiu. És la fòbia a totes les persones que no creiem en la determinació biològica del nostre gènere ni de la nostra sexualitat.

Un altre cop, l'estat capitalista pren mesures per seguir tenint-nos controlats, aquest cop, el control s'exerceix sobre la nostra identitat de gènere.

El reformisme ens ha beneït aquest cop amb una nova reforma legislativa que afecta a l'estat espanyol, que permet el canvi de nom a les persones que així ho desitgin... sempre que abans es sotmetin al control d'un psiquiatra que determinarà si aquesta persona pateix "disfòria de gènere". Només si s'obté aquest estament de "malalt mental" li serà permès a la persona el canvi del seu nom.

La transsexualitat no és una malaltia, per molt que el reformisme ens ho vulga fer creure, l'única malaltia és la transfòbia. Cap psiquiatra ens ha de dir quin és el nostre gènere o gèneres.

La transgressió del gènere és un exercici que hem de dur a terme totes les persones revolucionàries per acabar amb una més de les dimensions d'opressió que el capitalisme imposa com a sistema hegemònic de dominació.

Un any més, el jovent revolucionari, sortim al carrer per acabar amb l'homofòbia i la transfòbia social i institucional, i per lluitar contra l'encaix de les identitats de gènere i opcions sexuals no normatives a les normes socials de patriarcat i el capitalisme. No volem cap integració al sistema, ja que la nostra intenció és destruir-lo i construir una societat lliure i justa on tothom pugui expressar la seva sexualitat i afectivitat sense imposicions de cap mena.



Contra l'homofòbia, la transfòbia i el patriarcat, GENERA'T!

El gènere humà vencerà!



Maulets, el jovent independentista revolucionari.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Maulets] Manifest 28 de juny. Contra la transfòbia: genera't!
01 jul 2007
no són opcions, són orientacions sexuals. però tranquils és un petit error de vocabulàri que comunicat rere comunicat totes les organizacions i coordiadores hi cauen...
només queda esperar que de cara l'any vinent no es produeixi! ;)
Re: [Maulets] Manifest 28 de juny. Contra la transfòbia: genera't!
03 jul 2007
el combat maulet!!!!!!!!!!!!! continuaaaaaaaa
Sindicat Terrassa