Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Fi de l'actual Casal Popular La Traca
29 jun 2007
CPLT.Fi.jpg
#file_1#
Fa ja prop de 5 anys vam decidir que a Cardedeu era necessari impulsar un projecte que donés una sortida a les persones del nostre poble que teníem unes inquietuds, necessitats i interessos polítics. Des d’aquell moment es va considerar imprescindible trobar i condicionar un local que ens permetés bastir les nostres idees. Aquest dissabte és l’últim dia que el local del Casal Popular La Traca de Cardedeu es trobarà situat al carrer Pau Gesa número 5. Tot just quan fa 4 anys que en vam obrir la porta per primera vegada.

Durant aquests anys, La Traca ha anat incidint a la vida del nostre poble. La consolidació del Polvorí, un espai alternatiu a la nostra Festa Major, la participació al Setembrot, l’organització de les festes populars i les successives calçotades, el desenvolupament de xerrades i videoforums o el manteniment del local són part del nostre treball. A més, La Traca també ha buscat la complicitat amb aquelles assemblees i col•lectius que han anat apareixent i amb els que compartim ideals. Així, s’ha col•laborat tant amb l’Assemblea de Joves de Cardedeu com aDONA’t, assemblea de dones de Cardedeu, alhora que participem activament amb la Candidatura d’Unitat Popular de la Vila.

Tot i que la pressió exercida per l’especulació pugui tancar les portes del local que coneixem a dia d'avui, el nostre projecte anirà endavant i La Traca tindrà un nou espai per a seguir treballant al poble des de l’esquerra independentista.

La Traca continuarà sonant!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fi de l'actual Casal Popular La Traca
30 jun 2007
contra l'especulació, el nostre compromís! endavant la traca, endavant els/les que lluiten!
independència i socialisme
Re: Fi de l'actual Casal Popular La Traca
02 jul 2007
Podrieu concretar una mica més en què consisteix aquesta pressió especulativa que aconsegueix tancar el local?

Suposo que us oposeu al tancament, no?
Re: Fi de l'actual Casal Popular La Traca
02 jul 2007
Tot el suport de 5 de Lleida!.

Aquí a ponent també segueixen la mateixa estratègia per tal de silenciar aquells espais crítics amb les polítiques municipals, sense anar més lluny el 10 de Juliol és l'últim dia que el CSA la Maranya obrirà les seves portes ja que ens veiem obligats a tancar degut a les pressions de l'ajuntament.

Ens podran tancar però no ens faran callar!!
Sindicat Terrassa