Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Segunda parte: SuperVivienda Terrassa en el 1er pleno Municipal!!
29 jun 2007
SuperVivienda va irrompre ahir a la tarda en el ple municipal de Terrassa davant de l'incompliment reiterat de la classe política al dret a un habitatge digne.
SuperVb.jpg
Davant de la inoperància de la classe política, SuperVivienda ha estat cridat a desenmascarar a les forces malignes que durant la campanya electoral han fet un ús electoralista d'un dret fonamental com és el de l'habitatge.

Sota el crit "l'habitatge, fora del mercat, com la sanitat i l'educació!", ha volgut evidenciar que aquesta ciutat, que és diu de "les persones", no està feta pels ciutadans/es que l'habiten, si no per les contructores i les immobiliàries.

Perquè no podem seguir pagant els lloguers abusius que ens demanen!!

Perquè no volem dedicar el 60% del nostre sou a una hipoteca que ens ofega!!

Perquè s'està incomplint un dret fonamnetal com és el de l'habitatge, segons l'article 47 de la Constitució Espanyola!!

I vostès, els notres representants polítics (malgrat el 50% de l'abstenció en les darreres eleccions municipals) són els principals responsables d'aquesta situació,per cedir als interessos del sector immobiliari i no als de la ciutadania. Perquè prefereixen continuar devastant el territori, construint i construint, mentre a Terassa hi han censats 8000 habitatges buits!.

I ja prou de prometre habitatges de protecció oficial, promeses que s'incompleixen de forma reieterada, que són insuficients i inaccesibles per a la major part dels ciutadans.

Pero vigilin, perquè aquesta situació està canviant. La ciutadania està començant a rebel.lar-se davant d'aquesta situació i SuperVivienda està al seu costat.

Pel dret a un habitatge digne... els precaris/es del món es rebel.len!!

Només faltes tu!. Encara hi ets a temps, al setembre... NO ET PERDIS L'ASSEGUDA!!

POTS VEURE EL VIDEO EN EL LINK SEGÜENT:
Mira també:
http://supervivienda-terrassa.blogspot.com/2007/06/segunda-parte-supervivienda-en-el-pleno.html

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa